Perheenäiti tarkisti Eurojackpot-numeroita ja kysyi mieheltään, että eikös tälläkin jo jotain voita: ”Mies huusi, että kyllä sillä voittaa aika todella paljon rahaa!” - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

Perheenäiti tarkisti Eurojackpot-numeroita ja kysyi mieheltään, että eikös tälläkin jo jotain voita: ”Mies huusi, että kyllä sillä voittaa aika todella paljon rahaa!”

Eurojackpotin arvontapallot kuvituskuvassa.

Eurojackpotin arvontapallot kuvituskuvassa.

Julkaistu: 14.2. 14:05

Veikkauksen mukaan miljoonavoitto meni pirkanmaalaiselle perheelle.

Kierroksella 6/2020 Suomeen osunut Eurojackpotin miljoonavoitto on lunastettu, kertoo Veikkaus tiedotteessaan.

Kangasalla Sahalahdella Nikkilän kyläkaupassa pelattu rivi toi 5+1-tuloksella 1,39 miljoonan euron voiton pirkanmaalaiselle perheelle. Perheen äiti sanoo lukeneensa uutisista, että voittorivi oli pelattu kaupassa, jossa hän oli itse käynyt.

– Aloin sitten tarkistamaan omia numeroitani. Katsoin sitten, että aika monta numeroa siinä on yhdellä rivillä oikein. Vain toinen tähtinumeroista oli väärin, äiti toteaa Veikkauksen tiedotteessa.

– Sanoin sitten miehelle, että katso nyt sinäkin oikea rivi ja että eikös tälläkin jo jotain voita. Mies huusi, että kyllä sillä voittaa aika todella paljon rahaa! Ihan uskomatonta tämä on, hän jatkaa.

Voittonsa Veikkauksen pääkonttorilla Helsingissä lunastanut perhe aikoo käyttää rahat järkevästi. Tavoitteena on, että niistä olisi hyötyä pitkällä aikavälillä.

– Pitää miettiä rauhassa. Emme ole oikein matkustelutyyppiä, joten tuskin tässä minnekään pitkille reissuille lähdetään. Lähipiirille olemme kertoneet voitosta, mutta muille ei ole tarkoitus sanoakaan.

Kierroksen ainoa täysosuma löytyi Saksasta. Voittaja kuittaa peräti 90 miljoonaa euroa.

Edellinen megapotti Suomeen meni elokuussa, kun siilinjärveläisen K-Supermarketin 50 pelaajan kimppa voitti 92 miljoonaa euroa.

Tuoreimmat osastosta