Rajussa ulosajossa loukkaantunut mies menehtyi – auto kulki kylki edellä keskikaiteen läpi valotolppaan

Julkaistu:

Onnettomuus tapahtui maanantai-iltana Nokian moottoritiellä Tampereella. Autossa ollut nainen on yhä sairaalahoidossa. Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja.
Tampereella Nokian moottoritiellä maanantaina sattuneessa ulosajossa loukkaantunut noin 30-vuotias mies on menehtynyt. Sisä-Suomen poliisin tiedotteen mukaan turmassa mukana ollut noin 40-vuotias nainen on edelleen sairaalahoidossa.

Hätäkeskus sai maanantaina kello 21.56 ilmoitukse henkilöautosta, joka oli törmännyt Villilän kohdalla keskikaiteeseen ja valotolppaan. Tutkinnassa on selvinnyt, että henkilöauto oli tullut Nokian suunnasta kohden Tamperetta. Kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan ja ajautunut oikea kylki edellä keskikaiteen lävitse valopylvääseen.

Auto vaurioitui kauttaaltaan. Kyseessä on punainen Audi A4 -merkkinen sedanmallinen henkilöauto vuosimallia 1998.

Sama auto oli tallentunut nopeusvalvontakameraan reilu puoli tuntia ennen onnettomuutta Ylöjärvellä uudella Kuruntiellä. Auto oli kello 21.16 menossa Ylöjärveltä Nokian suuntaan.

Poliisi pyytää onnettomuuden silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikosvihjepuhelimeen numeroon 0800 90022 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi