Kiinnijääminen ei lannistanut voroa Tampereella: palasi hetken päästä rikos­paikalle – ja jäi uudestaan kiinni

Julkaistu:

Sitkeyttä ei palkittu. Kaiutinvarkaudet Kalevan Prismassa menivät pieleen.
25-vuotias mies osoitti sitkeyttä Tampereella tiistaina. Mies teki saman rikoksen samassa paikassa saman päivän aikana kahdesti – turhaan. Totuuden kertovaa kolmatta kertaa miehelle ei suotu.

Kaiuttimen tarpeessa ollut mies veti yrityksillään vesiperän. Ensimmäisen kerran mies jäi kiinni kello kolmen jälkeen iltapäivällä, kun vartijat ottivat tekijän kiinni heti kassalinjan jälkeen.

Toisella kerralla mies pääsi pidemmälle eli ulos liikkeestä Sammonkadulle saakka. Mies käveli kadulla vartijaa karkuun, mutta jäi lopulta paikalle hälytetyn poliisin haaviin.

Miehen tavoitteena oli hankkia kannettava kaiutin. Ensimmäisellä kerralla miehen havaittiin ottaneen kaiutinpakkauksen hyllystä ja yrittäneen irrottaa siitä hälytintä. Kun tämä ei onnistunut, mies meni sovituskoppiin jatkamaan hälyttimen irrotusyritystä.

Lopulta mies poistui kaiutin repussaan ja hänet otettiin kiinni. Tarve oli kuitenkin niin kova, että mies palasi Prismaan pian uudestaan kaiutin mielessään.

Kello 18.47 poliisille tuli ilmoitus, jonka mukaan samainen mies oli uudestaan anastanut kaiuttimen. Mies oli poistunut kaiutin repussaan marketista ja käveli vartijaa karkuun.

Poliisi epäilee miestä epäillään kahdesta näpistyksestä.