Ylöjärvellä tapahtuneen pahoinpitelyn uhrin henkilöllisyys selvinnyt – yksi vangittiin epäiltynä tapon yrityksestä

Julkaistu:

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että pahoinpitelyn motiivina oli se, että uhri oli hetkeä aiemmin ohikävellessään katsonut epämiellyttävällä tavalla.
Poliisi on tiedottanut aiemmin, että tiistaina 9. heinäkuuta kello 21.30 Ylöjärveltä löytyi vakavasti pahoinpidelty mies. Kaurasmäentieltä löytyneen miehen henkilöllisyys ei ollut keskiviikkona asiasta tiedotettaessa vielä selvillä.

Lue lisää: Mies pahoinpideltiin kadulla henkihieveriin Ylöjärvellä – uhrin henkilöllisyys tuntematon, poliisi etsii silminnäkijöitä

Nyt Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että uhrin henkilöllisyys on selvinnyt. Hän on 62 -vuotias ylöjärveläinen. Uhri on edelleen tajuttomana ja hänen tilansa on vakava, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi miestä, joista nuorempi on tunnustanut pahoinpidelleensä uhrin. Motiivi pahoinpitelylle oli se, että uhri oli hetkeä aiemmin ohikävellessään katsonut epämiellyttävällä tavalla. Uhri ja pahoinpitelijä eivät olleet entuudestaan tuttuja keskenään.

Tapon yrityksestä epäilty mies vangittiin perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeuden päätöksellä.

Poliisi jatkaa esitutkintaa ja pyytää edelleen mahdollisia silminnäkijähavaintoja Nokian poliisiin numeroon 0295 445 888 ((8-16) tai vastaajaan 0800 90022 tai sähköpostitse vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.