Pipoa ja farkkuja tarvinnut nainen meni pakkaspäivänä Tampereen Stockmannin sovituskoppiin – sitten iski tuhoisa pissahätä

Vaatteiden lisäksi kokolattiamatto meni pilalle. Lasku nousi lähes 600 euroon.

24.6.2019 17:30

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut Tampereen Stockmannin sovituskoppiin virtsanneen 37-vuotiaan naisen sakkoihin. Lähes 600 euron vahingot aiheuttanut virtsaaminen katsottiin vahingonteoksi.

Nainen oli mennyt kylmänä tammikuisena pakkaspäivänä asioimaan Stockmannilla. Hän poimi myymälästä mukaansa pipon ja farkut ja meni sen jälkeen sovituskoppiin.

Kopissa iski kuitenkin pissahätä. Nainen laski alleen ja siinä samassa kastuivat niin pipo, farkut kuin sovituskopin lattiamattokin.

Turmeltuneista tuotteista tuli yhteensä 90 euron vahinko. Lattiamaton vaihto maksoi Stockmannille 375 euroa. Siivous- ja asianhoitokulut mukaan lukien virtsaamisesta tuli laskua 586 euroa, jonka oikeus määräsi naisen korvattavaksi.

Nainen syyllistyi joulu–tammikuussa seitsemään muuhunkin pikkurikokseen, vahingontekojen lisäksi lähinnä näpistyksiin. Vakavin teko oli pahoinpitely. Nainen löi Tuomiokirkonkadun K-marketin myyjää kasvoihin näpistäessään kaupasta olutpakkausta.

Suurimman, liki 1600 euron vahingon nainen aiheutti rikkomalla ikkunan Tampereen ammattikorkeakoulun toimitiloista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?