Poliisi epäilee: Rakennus sytytettiin tahallaan palamaan Ylöjärvellä – havaitsitko paikalta poistuneen kovaäänisen mopon?

Julkaistu:

Rikosepäily
Poliisi epäilee keskiviikkoiltaista tulipaloa tahallaan sytytetyksi ja pyytää yleisöltä havaintoja asiaan liittyen.
Pirkanmaalla Ylöjärven Metsäkylässä roihusi keskiviikkoiltana rakennuspalo.

Lähialueen asukas teki ilmoituksen tulipalosta hätäkeskukseen ennen iltayhtätoista. Tuolloin liekit nousivat jo puiden latvojen korkeudelle, Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo.

Palo syttyi Metsäkyläntiellä rakenteilla olevassa, mutta sittemmin varastona toimineessa asuintalossa.

Palonsyyntutkinnan perusteella poliisi epäilee rakennusta tahallaan sytytetyksi.

Poliisi on saanut lähialueen asukkaalta havainnon, jonka mukaan tulipaloalueen läheisyydestä Metsäkyläntieltä poistui kovaääninen mopo tai crossipyörä noin kello 22.15 ja 22.30 välisenä aikana. Havainnon mukaan mopo kääntyi Heikkiläntielle.

Poliisi on saanut myös tiedon tulipalopaikan suunnalta Metsäkyläntieltä noin iltayhdentoista tienoilla poistuvasta harmaasta, mahdollisesti Volkswagen Passat -merkkisestä henkilöautosta.

Poliisi pyytää mahdollisesti kovaäänisellä mopolla tai crossipyörällä sekä Volkswagen Passat -merkkisellä henkilöautolla keskiviikkoiltana liikkuneita henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin.

Myös muista mahdollisista havainnoista tai tiedoista kyseisiin ajoneuvoihin tai tulipaloon liittyen pyydetään ilmoittamaan Nokian poliisille numeroon 0295 445 888 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi