Kuva: Ilmaiset ämpärit saivat 500 ihmistä asettumaan 150-metriseen jonoon Tampereen Tesomalla – ”Tuntuu ihanalta”

Hitti, mikä hitti! Kun ämpäreitä jaellaan, kansa villiintyy.

Ämpärijono Tokmannilla Tampereen Tesomalla.

11.4.2019 10:05

Näin kävi myös Tampereen Tesomalla, jossa avattiin uusi Tokmannin myymälä. Ovien avautuessa noin 150 metrin mittaisessa jonossa oli viitisensataa ihmistä. Jono luikerteli kauppakeskuksen pihalta pitkälle Tesomantielle asti.

Yksi ajoissa jonoon ehtineistä oli Epilässä asuva Sari Saha, jonka ensivierailu uudessa myymälässä jäi lyhyeksi. Saha haki ämpärin lisäksi tarjouksessa olevaa virvoitusjuomaa.

– Olin paikalla 7.40. Kun kuulin avajaisista, päätin, että kun tulen yöllä töistä niin nukun muutaman tunnin ja sitten ämpärijonoon, Saha kertoi.

Kokemus oli Sahalle uusi.

– 52-vuotiaaksi piti elää, että tuli ämpärihulluksi. Tämä oli hauska kokemus. Kun kerroin tästä, niin kaverit kyllä nauroivat, että hulluhan sinä olet. Nyt hulluus on toteen käynyt.

Ämpäristä pilkotti ainakin sipsipussi ja keksipaketti.

– En ole yhtään vielä kattono, mitä siellä on. Jätän sen kotiin.

– Tuntuu ihanalta. Ihan lottovoittajan olo, Saha naureskeli.

Sari Saha ämpäreineen.

“Lottovoitto” lankesi tällä kertaa tuhannelle ensimmäiselle asiakkaalle, joten ämpärin sai, vaikka tuli paikalle vasta kahdeksan jälkeenkin.

Avajaisiin Tesomalle oli saapunut myös käyttötavaroihin keskittyvän kauppaketjun toimitusjohtaja Mika Rautiainen, joka oli tyytyväinen yleisöryntäykseen.

– Pakko sanoa, että ämpäri sopii meille. Asiakkaat tykkää, ja meidät siitä tunnetaan. Ollaan iloisia, että saadaan niitä jakaa, Rautiainen totesi.

Torstaiaamuna avattiin samaan aikaan Äänekoskelle toinen Tokmanni. Ketjulla on nyt 189 myymälää.

– Arvellaan, että yli 200 Tokmannia Suomeen mahtuu, Rautiainen kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?