Nyt puhuu lotossa 2,4 miljoonaa euroa voittanut tamperelaismies – järjesti vaimolleen ikimuistoisen herätyksen

Julkaistu:

Tamperelainen mies voitti 2,4 miljoonaa euroa lotossa. Voittorivi pelattiin Tampereen Tammelan R-kioskilla.
Tamperelaiselle miehelle varmistui aamukahvilla, että hän oli voittanut 2,4 miljoonaa euroa. Mies kommentoi asiaa Veikkauksen tiedotteessa.

– Vaimo vielä nukkui, kun otin lehden, kahvin ja kupongin esille. Siinä pyörittelin kuponkia, katselin numeroita ja herranjestas – siitä lapulta löytyi seitsemän oikein! mies sanoo Veikkauksen tiedotteessa.

Vaimoaan mies ei tohtinut mukavasta aamuyllätyksestä huolimatta heti herättää.

– Kun hän sieltä pedistä nousi niin sanoin, että ”kattoppas tuota kuponkia”. Ei vaimo sitä meinannut uskoa. Sanoi vaan, että mene nyt vielä tarkistamaan.

Mies on lotonnut vuosikausia. Oikean rivin tarkistaminen sunnuntain lehdestä on kuulunut hänen rutiineihinsa jo pitkään. Näin viikonloppunakin.

Rivi tuli tarkistettua sunnuntaiaamuna niin monta kertaa, että selväksi tuli. Hän saa tililleen 2,4 miljoonaa euroa.

Voiton varmistumisesta on kulunut lyhyt aika. Mies ei ole listannut suuria suunnitelmia rahojen käytöstä.

– Asuntoasioita varmasti vähän uusiksi järjestellään. Jos sitä vaikka vähän remonttia.

– Vaimon kanssa sitä on harvemmin missään matkusteltu, niin josko nyt sitten jossain vaikka käytäisiin, mies sanoo Veikkaukselle.

IS vieraili sunnuntaina Tammelan R-kioskilla, jossa onnekas voittorivi pelattiin. Vielä tuolloin voittajaa vasta arvuuteltiin.
– Tässä ollaan vähän niin kuin shokissa. Ei niitä joka päivä tule eikä joka vuosikaan. Tähän kioskiin on tullut Jokerissa iso voitto, mutta ei tällaista vielä, sanoi R-kioskin kauppias Salla Luoma IS:lle sunnuntaina.

Luoma toivoi, että voittaja olisi joku vakiasiakkaista. Veikkauksen tiedotteesta ei selviä, onko tamperelaismies kioskin vakiovieras.

Tamperelainen tuore miljonääri vaikuttaa tyypilliseltä suomalaiselta lottovoittajalta. IS kertoi maaliskuussa 2018 Veikkauksen lottovoittajille tekemässä kyselyssä, että uusmiljonäärit haluavat pitää voittonsa mahdollisimman pienen piirin tiedossa.

Se saattaa olla viisasta.

Voittajat kertoivat Veikkauksen kyselyssä, että muiden ihmisten suhtautuminen muuttui, jos he paljastivat voittaneensa.

– Kun mennään jonnekin, oletetaan että maksan kaiken, yksi voittaja kertoi Veikkaukselle.
Veikkauksen kyselyn perusteella lottovoittajat eivät yleensä taivu erityiseen pröystäilyyn. Siitä kertonee sekin, että Audin ja Mersun jälkeen voittajat suosivat automerkkinä Nissania.

Tiedossa ei ole, millaiseen autoon tuore tamperelaisvoittaja päätyy – vai päätyykö mihinkään. Se on varmaa, että mikäli tuore lottovoittaja niin haluaa, häntä odottaa pääkaupunkiseudulla perinteinen lottovoittajan kestitys. Veikkaus kahvittaa kaikki suurvoittajat.

Lue lisää: Veikkaus: Tällaisia ovat suomalaiset noutaessaan jättipottia

Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa voittaja ohjataan ensimmäisenä sopimaan maksujärjestelyistä. Veikkaus-kortilla tai netin kautta pelanneet voittajat saavat rahat automaattisesti pankkitililleen.

Tämän jälkeen voittajaa kahvitetaan leivonnaisten ja alkoholittoman kuohujuoman kera pääkonttorin voittajakabinetissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt