Miljoonaomaisuuden menettänyt Jaakko Rytsölä myy nyt talouskasvatusta lapsille - Yrittäjä - Ilta-Sanomat

Miljoonaomaisuuden menettänyt Jaakko Rytsölä myy nyt talouskasvatusta lapsille

Jaakko Rytsölä poseerasi Lamborghinin sijaan sähköautossa vuonna 2015.

Julkaistu: 23.4.2019 10:56

It-kuplan henkilöitymä Jaakko Rytsölä hakee nyt rahoitusta lasten talouskasvatukseen erikoistuneelle älypuhelinsovellukselle.

Vuosituhannen vaihteen it-kuplan ajoista tunnettu yrittäjä Jaakko Rytsölä hakee parhaillaan joukkorahoitusta älypuhelinsovellukselle, jonka tarkoituksena on tukea lasten talouskasvatusta, Rytsölän yhtiö PCKT Money kertoo tiedotteessaan.

Yhtiön mukaan kyseessä on pankkiriippumaton mobiilisovellus. Sille haetaan pääomaa lanseerausta ja kansainvälistymistä varten.

Jaakko Rytsölä on Jippii Groupin entinen omistaja, joka keräsi miljoonaomaisuuden ja menetti kaiken, kun it-kupla puhkesi.

Jaakko Rytsölä ja hänen veljensä Antti Rytsölä tunnettiin muun muassa Lamborghini-autoistaan.

Jaakko Rytsölä ajelutti kuulovammaisia lapsia Lamborghinillaan vuonna 2000.

– Minulla on kaksi pian kouluikäistä lasta ja haluan, että heistä kasvaa itseäni vastuullisempia rahankäyttäjiä. Suomessa miltei 400 000 henkilöllä on maksuhäiriömerkintä ja olen huolestunut siitä, että taloustaidot eivät ole riittävällä tasolla, Rytsölä sanoo tiedotteessa.

Hänen mukaansa PCKT on lapsen ja vanhemman yhteinen oppimisympäristö, ja sovellukseen on liitetty viikkoraha- ja maksukortti.

Rytsölä on perustanut PCKT Moneyn vuonna 2003. Konserniin kuuluu muun muassa Devolon, joka tarjoaa teknologiapalveluja muun muassa Museoliiton Museokortille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?