Miljoonaprojektin mentori listaa 5 vinkkiä menestykseen - Yrittäjä - Ilta-Sanomat

Miljoonahankkeen neuvonantaja paljastaa 5 vinkkiä menestykseen

Jorma Terentjeff

Julkaistu: 23.2.2017 6:05

Terveyskellot ovat jo vallanneet markkinoita, mutta esimerkiksi älykäs koti odottaa vielä uusia innovaatioita, Jorma Terentjeff sanoo.

Lauri Salovaaran miljoonaprojektissa mukana oleva teollisuusneuvos Jorma Terentjeff listaa Taloussanomille viisi vinkkiä kasvua hakeville yrittäjille.

1. Synnytä yrityksestäsi mielenkiintoinen, uskottava ja mukaansatempaava tarina

2. Vastaa kysymykseen: Jos kukaan ei ole ennen tehnyt jotain, miksi juuri sinä onnistuisit siinä. Mikä on syynä siihen, ettei kukaan ole vielä tehnyt sitä?

3. Löydä ”vanha palvelu”, mikä voidaan tehdä uudella teknologialla erittäin paljon paremmin ja tehokkaammin (kustannus, aika, lisäpalvelut)

4. Synnytä tuote, mikä elää asiakkaan mukana. Sellainen tuo yrityksellesi jatkuvaa kassavirtaa.

5. Terveyskellot ovat jo vallanneet markkinoita, mutta esimerkiksi älykäs koti odottaa vielä uusia innovaatioita

Terentjeff pyörittää nykyään hiihtokeskus Iso-Syötettä Pudasjärvellä, mutta suuren yleisön tietoon hän nousi vuosituhannen vaihteessa elektroniikkayhtiö JOT Automationin toimitusjohtajana ja suuromistajana. Hän keräsi huomattavan omaisuuden myydessään yhtiön.

Terentjeff on toiminut johtavissa luottamustehtävissä lisäksi Salorassa, Salcompissa, Edacomissa, Aspocompissa ja Teknoventuressa.

Salovaaran mukaan Terentjeff on miljoonaprojektissa visionääri, joka tukee ideoinnissa ja eri liiketoimintamahdollisuuksien löytämisessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?