M&M: Anne Berner kuumentaa tunteita – Berner Oy:tä uhattu boikotilla - Yrittäjä - Ilta-Sanomat

M&M: Anne Berner kuumentaa tunteita – Berner Oy:tä uhattu boikotilla

Ihmiset luulevat, että ministeri Anne Berner (kesk) on Berner Oy:n omistaja, vaikka hänellä ei ole mitään tekemistä yhtiön kanssa, Markkinointi&Mainonta kertoo.

Anne Berner

19.12.2016 13:32

– Meille on tullut kuluttajilta viestejä, joissa he uhkaavat lopettaa Bernerin tuotteiden käytön, jos Anne Berner on yhtiön omistaja, Berner Oy:n viestintäpäällikkö Martina Lilius sanoo Markkinointi&Mainonnalle.

Liliuksen mukaan suurin osa viesteistä on kielteisiä. Pelkona on, että jotkut ihmiset boikotoivat Berner Oy:n tuotteita, vaikka näyttöä tällaisesta ei olekaan.

Berner Oy:n brändejä ovat muun muassa Suomen myydyin shampoo XZ, Nokian jalkineet, Ainu, Herbina, LV, Kikkoman, Korrek ja Lasol. Omistajissa on 29 Sören Bernerin jälkeläistä.

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk) puolestaan omistaa lähisukunsa kanssa Vallila Interiorin, joka valmistaa sisustustuotteita kuten verhoja ja verhoilukankaita.

T-Median Luottamus & Maine -tutkimuksessa viime keväänä kuluttajat arvioivat Berner Oy:n maineen kohtalaiseksi. Kuluttajat sanoivat tuntevansa yhtiön entuudestaan muun muassa Anne Berneristä, kosmetiikasta, XZ:stä, pesuaineista ja lääkkeistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?