Masku yrityssaneeraukseen: "Takaan, että asiakkaat saavat tilauksensa" - Yrittäjä - Ilta-Sanomat

Masku yrityssaneeraukseen: "Takaan, että asiakkaat saavat tilauksensa"

Huonekalumyyjä Maskun Kalustetalo hakeutuu yrityssaneeraukseen. Yhtiö kertoi asiasta tiedotteessaan tiistaina.

16.10.2012 10:00 | Päivitetty 16.10.2012 10:14

Maskun Kalustetalon mukaan saneeraustarve johtuu yleisestä taloudellisesta epävarmuudesta ja laskusuhdanteesta sekä etenkin kiinteistö- ja toimitilakustannusten merkittävästä noususta.

– Mikäli yhtiö joutuu harkitsemaan henkilöstövähennyksiä, tiedotetaan mahdollisesta yhteistoimintamenettelystä erikseen, sanoo toimitusjohtaja Toivo Sukari.

Toimitusjohtajan mukaan Masku harkitsee myymäverkostonsa ja konseptinsa organisoimista uudelleen. Noin 320 henkeä Suomessa työllistävällä Maskulla on 53 myymälää. Lisäksi Maskulla on tytäryhtiöidensä kautta kaksi myymälää Ruotsissa ja kaksi Virossa.

– Takaan, että kaikki asiakkaat saavat sadan prosentin varmuudella kaikki tilaamansa huonekalut ja Masku on turvallinen ja luotettava paikka ostaa huonekaluja nyt ja jatkossa, Sukari sanoo yhtiön tiedotteessa.

Yrityssaneeraus koskee ainoastaan Maskun Kalustetaloa, eikä konsernin muita yrityksiä tai Ideapark-ostoskeskusta. Yrityssaneeraus ei koske myöskään franchising -kauppiaita Lahdessa, Imatralla, Lappeenrannassa ja Rovaniemellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?