Yritys räätälöi koulutusta maahanmuuttajille

Vaikka taloustaivaalle kertyy taas mustia pilviä, ei työ ole loppumassa kaikilta aloilta. Puhdistusyhtiö, koulutusyritys ja TE-toimiston räätälöivät yhdessä maahanmuuttajille koulutusta siivoojiksi.

| Päivitetty

Puhdistus- ja palveluyhtiö ISS Palvelut käynnistää yhdessä aikuiskouluttaja Amiedun ja TE-toimiston kanssa koulutusohjelman maahanmuuttajille. Ohjelmasta on mahdollisuus saada ISS Palveluilta vakituista työtä siivoojana.

Siivoojista on Suomessa jatkuvasti pulaa, vaikka työllisyys on pysytellyt sitkeästi yli seitsemässä prosentissa. ISS Palvelut toivoo ohjelman kautta saavansa "ammattitaitoista ja työhön sitoutunutta työvoimaa."

– (Heille) voimme tarjota ison talon etuja, kuten jatkokoulutusta ja etenemismahdollisuuksia esimerkiksi ohjaajan, esimiehen tai muihin monipuolisiin kiinteistöpalvelualan ammattitehtäviin, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

ISS Palvelut uskoo, että sillä on yksityisenä työnantajana hyvät mahdollisuudet tukea maahanmuuttajien työllistymistä ja kotoutumista Suomeen. Ohjelma on suunnaattu pääkaupunkiseudulla asuville maahanmuuttajille, joilla on suomen kielen perusteet hallussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?