Etola rakentaa suurpesulan Pieksämäelle - Yrittäjä - Ilta-Sanomat

Etola rakentaa suurpesulan Pieksämäelle

Etola-yhtiöiden pääomistama Rusanen Tekstiilipalvelut rakentaa Pieksämäelle tekstiilihuoltokeskuksen. Noin 12 miljoonan euron hanke valmistuu ensi vuoden alussa.

5.3.2008 10:02 | Päivitetty 5.3.2008 10:02

Pesulan toiminta käynnistyy Rusanen Tekstiilipalvelujen ja johtavan suomalaisen teollisuuden tarviketoimittajan Etran yhteisponnistuksena.

Etola-yhtiöiden lähes neljäkymmentä Etra Megacenteriä muodostavat jatkossa verkoston, jonka avulla Pieksämäen uusi tuotantolaitos kattaa koko Suomen.

Uuteen suurpesulaan tulee neljä erillistä tuotantolinjaa: työvaatteet, hotelli- ja sairaalatekstiilit, vaihtomatot ja teollisuuspyyhkeet.

Rusanen Tekstiilipalvelut on pesula- ja tekstiilivuokraukseen keskittynyt yritys, josta Etola-yhtiöihin kuuluva Etra omistaa 70 prosenttia ja Rusasen perhe 30 prosenttia.

Etola-yhtiöt on johtava suomalainen teollisuustarvikkeita maahantuova, markkinoiva ja myyvä yritysryhmä. Yhtiöiden kokonaisliikevaihto on noin 450 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 1600.

Pieksämäki on saanut pienen ajan sisällä kaksi suurta investointia. Yrittäjä Toivo Sukari ilmoitti tammikuussa, että Itä-Suomen Ideapark rakennetaan Pieksämäelle. Ideaparkin rakentaminen alkaa ensi vuonna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?