Tamturbo peruutti listautumisensa – sai sijoituksen strategiselta kumppanilta

Tamturbo sanoo uskovansa, että teollisuuskumppanin sijoitus on tällä hetkellä strategisesti parempi ratkaisu yhtiön tulevaisuuden kannalta.

1.6.2020 8:40

Teollisuuden paineilmakompressoreita valmistava Tamturbo peruuttaa listautumisantinsa, koska on saanut sijoituksen ”strategiselta kumppanilta”, Tamturbo kertoo myöhään perjantaina antamassaan tiedotteessa.

– Haluan kiittää kaikkia sijoittajia jotka osoittivat luottamuksensa ja kiinnostuksensa Tamturbon listautumisantia kohtaan ja samalla pahoitella mahdollisesta listautumisannin prosessin aiheuttamasta vaivasta, Tamturbon toimitusjohtaja Timo Pulkki sanoo tiedotteessa.

Tamturbo kertoi aikeistaan listautua Helsingin pörssin First North -markkinapaikalle 11. toukokuuta. Yhtiön tavoitteena oli kerätä kuuden miljoonan euron brurttovarat.

Nyt Tamturbo kertoo annin tulleen ylimerkityksi ja merkitsijöitä olleen noin kaksi tuhatta. Merkinnät on peruttu ja merkintähinta palautetaan sijoittajien pankkitileille, yhtiö kertoo.

Tiedotteessaan Tamturbo sanoo uskovansa, että teollisuuskumppanin sijoitus on tällä hetkellä strategisesti parempi ratkaisu yhtiön tulevaisuuden kannalta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?