Saga Furs aloittaa yt:t lomautuksista - Pörssiuutiset - Ilta-Sanomat

Saga Furs aloittaa yt:t lomautuksista

Julkaistu: 25.3. 13:13

Turkishuutokauppa Saga Furs aloittaa yt-neuvottelut henkilöstön määräaikaisista lomautuksista koronavirustilanteen aiheuttamien negatiivisten taloudellisten vaikutusten minimoimiseksi. Yhtiön tiedotteen mukaan neuvottelut koskevat konsernin koko henkilökuntaa.

Saga Fursin tämänhetkisen arvion mukaan lomautukset toteutettaisiin siten, että koko henkilökunta lomautettaisiin enintään 90 päiväksi.

Saga Furs joutui maailmanlaajuisen koronavirusepidemian vuoksi peruuttamaan maalis-huhtikuun huutokaupan ja korvaamaan sen verkkohuutokaupalla, jossa vain pieni osa siniketunnahoista myytiin. Yhtiö arvioi, että edellistä tilikautta suurempi nahkamäärä siirtyy myytäväksi vasta tilikaudelle 2020/2021 ja kuluvan tilikauden tulos jää tappiolliseksi. Yhtiö antoi tulosvaroituksen pari viikkoa sitten

– Olemme kaikki haastavassa tilanteessa koronaviruksen ja sen vaikutusten vuoksi. Tilanne vaikuttaa meihin kaikkiin, myös toimintaympäristöömme ja liiketoimintaamme. Yrityksenä meidän on valmistauduttava vaikutuksiin sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä turvataksemme yhtiön liiketoiminnan jatkuvuus, toimitusjohtaja Pertti Fallenius sanoo tiedotteessa.

Lisää aiheesta