UPM:n toimitusjohtaja hoitaa lento-onnettomuudessa kuolleen johtajan tehtävät väliaikaisesti - Pörssiuutiset - Ilta-Sanomat

UPM:n toimitusjohtaja hoitaa lento-onnettomuudessa kuolleen johtajan tehtävät väliaikaisesti

UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen ottaa hoitaakseen myös UPM Biorefining -liiketoiminnan johtamisen väliaikaisesti. Heikki Vappula kuoli lento-onnettomuudessa Zimbabwessa viime viikolla.

Toimitusjohtaja Jussi Pesonen hoitaa biorefining-liiketoiminnan johtamisen toistaiseksi.­

26.11.2018 14:54

Metsäyhtiö UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen ottaa oman toimensa ohella väliaikaisen vastuun myös UPM Biorefining -liiketoiminnan johtamisesta. UPM kertoo asiasta tiedotteessaan.

Yhtiö kertoi aiemmin, että Biorefining-liiketoiminnan johtaja Heikki Vappula menehtyi lento-onnettomuudessa Zimbabwessa viime viikolla.

Vappulan johtamat liiketoiminnat ja merkittävät kasvuhankkeet Uruguayssa ja biopolttoaineissa etenevät aikaisempien suunnitelmien mukaan, UPM kertoo.

Yhtiö pyrkii tekemään pysyvät johtajajärjestelyt mahdollisimman pian.

UPM:n pääkonttorilla laskettiin liput puolitankoon sunnuntaina.­

UPM:n Biorefining-liiketoiminta-alue koostuu sellu-, saha- ja biopolttoaineliiketoiminnoista. UPM:llä on kolme sellutehdasta Suomessa sekä sellutehdas ja puuviljelmät Uruguayssa. Lisäksi yhtiöllä on Suomessa neljä sahaa ja yksi biojalostamo.

Biorefiningin asiakkaita ovat pääasiassa pehmo- ja erikoispapereiden sekä kartongin tuottajat selluteollisuudessa, polttoainejakelijat biopolttoaineteollisuudessa sekä rakennus- ja puusepänteollisuus sahatavarateollisuudessa, UPM kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?