Jorma Eloranta jatkamassa Stora Enson puheenjohtajana – Solidiumin Mäkinen ehdolla uudeksi jäseneksi - Pörssiuutiset - Ilta-Sanomat

Jorma Eloranta jatkamassa Stora Enson puheenjohtajana – Solidiumin Mäkinen ehdolla uudeksi jäseneksi

Solidiumin toimitusjohtaja Antti Mäkinen on ehdolla uudeksi hallituksen jäseneksi. Rolls-Royce Marinen johtaja Mikael Mäkinen ei ole enää käytettävissä.

Jorma Eloranta on Metson entinen toimitusjohtaja.

31.1.2018 11:39

Metsäyhtiö Stora Enson nimitystoimikunta esittää, että Jorma Eloranta valitaan edelleen yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi ja Hans Stråberg hallituksen varapuheenjohtajaksi.

Rolls-Royce Marinen johtaja Mikael Mäkinen on ilmoittanut, että ei ole käytettävissä hallituksen jäseniä valittaessa. Hän on toiminut hallituksen jäsenenä vuodesta 2010 lähtien.

Yhtiön hallitukseen valitaan yhdeksän jäsentä. Hallitukseen valitaan uudelleen Elorannan ja Stråbergin lisäksi Anne Brunila, Elisabeth Fleuriot, Hock Goh, Christiane Kuehne, Richard Nilsson ja Göran Sandberg.

Solidiumin toimitusjohtaja Antti Mäkinen on ehdolla uudeksi hallituksen jäseneksi. Valtion omistajayhtiö Solidium omistaa Stora Ensosta 12 prosenttia.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta esittää yhtiökokoukselle, että hallituksen jäsenten vuosipalkkioita korotetaan noin kolme prosenttia. Hallituksen puheenjohtajalle maksettaisiin 175 000 euroa vuodessa entisen 170 000 euron sijaan.

Stora Enson yhtiökokous pidetään 28. maaliskuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?