Helsingin pörssin yrityksistä viidellä on nyt naistoimitusjohtaja - Pörssiuutiset - Ilta-Sanomat

Helsingin pörssin yrityksistä viidellä on nyt naistoimitusjohtaja

Tecnotree on nimittänyt uuden toimitusjohtajan. Hän on Dubaissa asuva Padma Ravichander, ja hänestä tulee samalla Helsingin pörssiin listattujen yritysten viides naistoimitusjohtaja.

9.5.2016 18:49

Ohjelmistoyhtiö Tecnotreen hallitus on nimittänyt vt. toimitusjohtaja Padma Ravichanderin, 56, yhtiön varsinaiseksi toimitusjohtajaksi. Ravichander astui yhtiön johtoon väliaikaisesti 18. huhtikuuta, kun toimitusjohtaja Ilkka Raiskinen erosi tehtävästään.

Ravichander on työskennellyt Tecnotreellä viisi vuotta. Ohjelmistoteollisuudesta hänellä on 35 vuoden kokemus. Ravichander asuu perheensä kanssa Dubaissa.

Ravichanderista tulee viides naistoimitusjohtaja Helsingin pörssin listayhtiöissä. Muut neljä ovat Suomisen Nina Kopola, Marimekon Tiina Alahuhta-Kasko, Sanoman Susan Duinhoven ja Sopranon Kaisa Vikkula.

Vuonna 2011 Suomisen johdossa aloittanut Kopola oli tällä vuosikymmenellä pitkään ainoa nainen suomalaisen pörssiyhtiön johtajana, mutta viime vuonna Alahuhta-Kasko, Duinhoven ja Vikkula nousivat yhtiöidensä johtoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?