Sijoittajamestari 2012 -kilpailu alkaa Taloussanomissa - Pörssiuutiset - Ilta-Sanomat

Nyt alkaa Suomen parhaan sijoittajamestarin etsintä

Jos olet joskus halunnut mitata pörssissä sijoitustaitojasi ammattilaisia ja harrastajia vastaan, nyt siihen on tilaisuus. Avoin kilpailu Suomen sijoittajamestaruudesta käynnistyy Taloussanomien kautta. Neljän viikon kisaurakan voittajalle on luvassa kunniaa ja aitoa kultaa.

26.9.2012 6:09 | Päivitetty 27.9.2012 18:34

Arvopaperi- ja johdannaismarkkinoilla on tuulista, mutta tässäkin markkinatilanteessa aina joku sijoittaja saa omaisuutensa kasvamaan joko taidolla tai tuurilla.

Nyt niin ammattilaisilla kuin harrastelijoillakin on tilaisuus kokeilla vaistojaan kaikille avoinna olevassa sijoittajakilpailussa – vieläpä ilman pelkoa oikean rahan menettämisestä.

Pohjoismainen johdannaispörssi Nordic Growth Market järjestää nyt Suomessa Taloussanomien kautta ensimmäistä kertaa Sijoittajamestari 2012 -kilpailun. Kilpailu käynnistyy maanantaina 1. lokakuuta pörssin avautuessa, ja päättyy 26.10. pörssin sulkeuduttua.

Kilpailuun voi ilmoittautua jo nyt verkkosivustolla www.taloussanomat.fi/sijoittajamestari . Osallistuminen on maksutonta.

Vastaavaa kisaa on käyty aiemmin länsinaapurissamme. Viime vuonna Investerar 2011 -kilpailussa Ruotsin sijoittajamestariksi selvisi göteborgilainen piensijoittaja Johan Nilzén, joka päihitti valinnoillaan monet analyytikot ja salkunhoitajat.

Kisa käydään kuvitteellisella 10 000 euron alkupääomalla. Pelivälineinä ovat Nordic Growth Market-pörssin NDX-markkinapaikan erilaiset futuurit, warrantit ja muut johdannaiset. Erillisissä osakilpailuissa voi keskittyä muun muassa raaka-aineisiin ja indekseihin.

Voitto voi tuoda kirjaimellisesti maineen ja kunnian lisäksi kultaakin – pääpalkintona on sadan gramman kultapala.

Voittaja selviää viimeisen kilpailupäivän jälkeen.

Kilpailun edistymistä ja tunnelmia seurataan Taloussanomien sivuilla.

Myös Taloussanomien toimitus osallistuu Sijoittajamestari-kilpailuun omalla joukkueellaan. Sanoma Newsin väki ei kuitenkaan saa kisata varsinaisista palkinnoista – ne on varattu vain ulkopuolisille osallistujille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?