Asuntosijoittaja Tellervo Uotilalla on lähes 20 sijoitusasuntoa – erityisesti yksi niistä tuottaa loistavasti - Oma raha - Ilta-Sanomat

Asuntosijoittaja Tellervo Uotilalla on lähes 20 sijoitusasuntoa – erityisesti yksi niistä tuottaa loistavasti

Lähes 20 sijoitusasuntoa neljällä eri alueella. Tellervo Uotilan asuntosijoitukset tuottavat varsin hyvin. Uotilalla on tarkat kriteerit, joiden pitää täyttyä, jos haluaa asuntosijoittajaksi.

18.11.2018 7:15 | Päivitetty 18.11.2018 11:17

Kun Tellervo Uotila sai kurssilla ajatuksen, että hän haluaa alkaa asuntosijoittajaksi, ensimmäinen asunto oli ostettu kuukaudessa. Hitaampi haukkoo henkeä, mutta Uotila sanoo ”olen aika nopea” ja nauraa päälle. Tellervo Uotila on Rahasta-podcastin tämänkertainen vieras.

Uotilalla on nyt asuntoja hieman alle 20, ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereen alueella, Jyväskylässä ja Englannissa. Tuotot ovat varsin hyviä, ja Englannin asunto tuottaa erityisen hyvin.

Asuntosijoittaminen kuvataan usein helpoksi puuhaksi. Sitä se ei ole. Uotila kertoo erittäin tarkoista talousedellytyksistä, joiden on hänen mielestään täytyttävä, että asuntosijoittamista kannattaa edes harkita. Oman talouden on ehdottomasti oltava kunnossa.

Lisäksi nykyistä asuntomarkkinaa ei parhaalla tahdollakaan voi sanoa helpoksi.

Uotilan tarinan ja neuvot pääset kuuntelemaan Rahasta-podcastista alla olevalla soittimella. Jos se ei näy, kuuntele podcast Suplasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?