Rahasta-podcast: Pääanalyytikko Sauli Vilén kertoo, miten aloitat sijoittamisen - Oma raha - Ilta-Sanomat

Jo 10 €/kk riittää – 16-vuotiaasta asti sijoittanut konkari kertoo uudessa podcast-sarjassa, miten aloitat sijoittamisen

Taloussanomien uudessa podcast-sarjassa Heidi Hagelin ja Sauli Vilén puhuvat kansantajuisesti sijoittamisesta.

Julkaistu: 10.6.2018 10:25

Jos olet miettinyt sijoittamisen aloittamista, tämä on tehty juuri sinulle. Uudessa podcastissamme pääanalyytikko Sauli Vilén ja erikoistoimittaja Heidi Hagelin puhuvat sijoittamisen alkeista. Tervetuloa mukaan. Nyt puhutaan rahasta.

Tänään alkaa uusi podcast-sarjamme Rahasta, jossa puhumme sijoittamisen alkeista. Jos olet miettinyt, olisiko sinustakin sijoittajaksi ja mitä kaikkea pitää tietää päästäkseen alkuun, tämä on tehty juuri sinulle.

Asiaa ruotii kanssani Inderesin pääanalyytikko Sauli Vilén. Ensimmäisessä osassa hän neuvoo sijoittamisen alkuun ja kertoo, mitä kaikkea kannattaa miettiä ennen aloitusta.

Itse hän aloitti yhden kirjan luettuaan.

Selväksi käy myös, millaisilla summilla pääsee alkuun – varsin pienillä. Kyse ei missään tapauksessa ole vain eliitille varatusta oikeudesta.

Puhe pysyy niin kansantajuisena, että mukana pysyäkseen ei tarvitse hallita kaikkia sijoitusmaailman termejä. Joten tervetuloa mukaan, nyt puhutaan rahasta.

Kuuntele Taloussanomien Rahasta-podcastin jakso alla olevalla soittimella. Jos soitin ei näy, voit kuunnella jakson Suplasta. Sarjan seuraava osa julkaistaan viikon päästä sunnuntaina.

Oletko kiinnostunut jalkapallosta, politiikasta, formuloista, jääkiekosta tai rikoksista? Täältä löydät kaikki IS:n podcastit.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?