Ärsyttääkö vai auttaako? "Haluatko pakasteet pieneen pussiin?" - Oma raha - Ilta-Sanomat

Ärsyttääkö vai auttaako? "Haluatko pakasteet pieneen pussiin?"

Vanhempi väki pitää pakasteiden laittoa pussiin tarpeellisena palveluna, jota nuoremmat eivät odota. Näin kertoo S-kortin omistajille tehty kysely.

28.5.2014 14:23 | Päivitetty 28.5.2014 14:23

Kaikista haastatelluista alle puolet, 43 prosenttia, piti tarpeellisena kassojen kysymystä pakasteiden pussiin panemisesta. He myös vastasivat myöntävästi. Lisäksi 14 prosenttia piti kysymystä tarpeellisena, vaikka ei halunnutkaan pakasteitaan pussiin.

Yli 60-vuotiaista 55 prosenttia otti pakasteensa pussiin ja yli 50-vuotiaista puolet. Sen sijaan alle 30-vuotiaiden mielestä kysymys oli turhempi. Heistä vain kolmannes odotti palvelua.

Tulokset käyvät ilmi kyselystä, jonka S-ryhmä teki S-kortin omistajille huhtikuun lopulla. Kyselssäy oli edustava otos S-korttilaisista koko Suomessa. 

S-ryhmä keräsi myös avoimia vastauksia, mutta niihin vastasivat lähinnä koulutetut, nuoret pääkaupunkiseutulaiset naiset. He suhtautuivat pusseihin penseästi. Vain joka kymmenes vastasi kyllä pussin tarjoamiseen.

Kaiken kaikkiaan mielipiteet pakasteiden "pienistä pusseista" vaihtelivat voimakkaasti, S-ryhmä kertoo omassa lehdessään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?