Aalto-yliopisto putosi kauppatieteellisten vertailussa

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu putosi muutaman sijan kansainvälisessä kauppatieteellisten maisteriohjelmien vertailussa. Kauppakorkeakoulu on kuitenkin mukana tuottamassa toiseksi parasta Cems-maisteriohjelmaa.

19.9.2011 12:59 | Päivitetty 19.9.2011 12:59

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu sijoittui tänä vuonna 33:nneksi Financial Times -lehden vertailussa. Aalto-yliopiston sijoitus putosi edellisestä Masters in Management -vertailusta kolme sijaa.

Listalle on kerätty 65 parasta kauppatieteellistä maisteriohjelmaa eri puolilta maailmaa. Aalto-yliopisto on listan ainoa suomalainen kauppakorkeakoulu. 

Ensimmäiseksi nousi sveitsiläinen Universität St. Gallen ja toisena oli Cems-maisteriohjelma, jota kauppakorkeakoulu on ollut alusta asti mukana tuottamassa. Cems-verkostoon kuuluu 26 yliopistoa ja 75 yrityspartneria.

– Olemme ylpeitä Cems-maisteriohjelmasta. Opiskelijoillamme on mahdollisuus opiskella kansainväliseen kärkeen kuuluvassa maisteriohjelmassa ja saada huippueväät kansainväliseen työelämään, Aalto-yliopiston korkeakoulun dekaani Jyrki Wallenius sanoo tiedotteessa.

FT:n ranking mittaa etenkin ohjelman kokonaisvaltaista kansainvälisyyttä ja ohjelmasta valmistuneiden urakehitystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?