Kiinteistövälittäjäksi hamuaa nyt tuhansia - Oma raha - Ilta-Sanomat

Kiinteistövälittäjäksi hamuaa nyt tuhansia

Kiinteistömaailma kertoo, että sen rekrytointikampanja on houkutellut tähän mennessä yli kaksi tuhatta hakijaa. Tarjolla on reilut sata työpaikkaa ja kaksivuotinen koulutusohjelma.

25.8.2008 19:11 | Päivitetty 25.8.2008 19:10

– Olemme itsekin pökertyneitä hakijoiden suuresta määrästä. Hakemuksia on tullut tähän mennessä 2100 ja joukossa on paljon lupaavia hakijoita, joista valitsemme parhaat, sanoo Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Tommi Rytkönen.

Rytkönen arvelee, että yksi syy hakijoiden suureen määrään on se, että Kiinteistömaailma ei edellytä hakijoilta välttämättä alan kokemusta tai koulutusta.

– Yritykset eivät voi odottaa, että osaavia, kokeneita ja valmiiksi koulutettuja työntekijöitä löytyy kuin kaupan hyllyltä. On oltava itsekin valmis panostamaan koulutukseen.

Valitut reilut sata pääsevät Kiinteistömaailma Akatemiaan, joka on kaksivuotinen koulutusohjelma. Tavoitteena on suorittaa kaksi tutkintoa: kiinteistövälitysalan ammattitutkinto ja laillistettu kiinteistövälittäjän tutkinto (LKV). Hakuaika jatkuu syyskuun puoleenväliin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?