Mihin kaikkeen usb pystyykään - Oma raha - Ilta-Sanomat

Suojaa kahvikupin lämmitin sormenjäljen tunnistimella

Onko tietokoneessasi riittävästi usb-liittimiä? Oletko varma? Riittävätkö liittimet siihen, että voit lämmittää samaan aikaan kahvikuppia, viilentää virvoitusjuomaa, vilvoittaa itseäsi tuulettimella, tehostaa esitystäsi laser-osoittimella ja varmistaa, ettei kukaan pääse käyttämään näitä hienoja usb-lisälaitteita.

Virtual Village -verkkokaupassa on tarjolla myös usb-väylästä energiansa ottavia kahvikupin lämmittimiä.­

28.5.2007 15:55 | Päivitetty 28.5.2007 15:57

Älä myöskään unohda, että usb-liittimen kautta voit olla yhteydessä wlan-verkkoon ja satelliittiin samalla kun juoksutat virtuaalihamsteriasi usb-juoksupyörääsi näppäilysi tahtiin samalla kun kuuntelet IBM:n ulkoiselta dvd-cd-asemalta musiikkia usb-äänikorttisi kautta.

Onneksi voit laajentaa usb:n tietoliittymää kytkemällä siihen usb-hubin, jossa on monen kortin flash-lukija, portti 1394 ja audio-liitin. Tietenkin voit käyttää usb-liitintä myös kytkemään mikrosirun ohjelmointitipaketin tai neliporttisen 250 MHz:n vga-videosplitterin.

Usb antaa myös valoa.­

Tärkeintä tietenkin on, että estät muita käyttämästä hyvin varusteltua usb-pattereistoasi suojaamalla tietokoneesi usb-liitännäisellä sormenjälkiskannerilla.

Usb-minituuletin.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?