[Mainos] Kynän avulla älypuhelimesta tulee supertyökalu – 6 näppärää ohjetta - Mainos Taloussanomat - Ilta-Sanomat
25.9.2018 11:25

1. Ensisijainen työväline

Koneen ja virtajohdon mukana kantamisen sijaan riittää, että puhelin on taskussa. Suurella näytöllä dokumenttien muokkaus ja sähköpostien luku on helppoa. S Pen kulkee kätevästi matkassa puhelimen sisällä ja latautuu silloin, kun kynälle ei ole tarvetta.

2. Esiintyjän salainen ase

Note9-puhelimen saa liitettyä HDMI-johdolla neuvotteluhuoneen esityslaitteisiin, ja näin powerpointit voi esittää suoraan älypuhelimesta. Kynä toimii kaukosäätimenä, ja sitä klikkailemalla voi selata esityksen sivuja.

3. Muistiinpanoväline

Puhelimen ruudulle voi kirjoittaa S Pen -työkalulla muistiinpanoja tavallisen kynän tapaan, eikä näyttöä tarvitse edes avata. Muistiinpanot tallentuvat puhelimeen, jonka kirjoituksentunnistustoiminnolla saa käsinkirjoitetut muistiinpanot myös muutettua tekstimuotoon.

4. Kuvaajan apu

Note9:ssä on älykäs kamera, joka auttaa kuvaajaa ottamaan parempia kuvia. S Pen -kynää voi käyttää kameran etälaukaisijana.

5. Ohjelmien pikakäynnistys

Kynään voi asettaa erilaisia pikatoimintoja, joilla ohjelmien avaaminen ja käyttö on sujuvaa. Näin puhelimen toiminnot saa räätälöityä omiin tarpeisiin. Kynällä voi tietysti myös liikkua valikoissa ja ohjata esimerkiksi galleriaa tai mediasoitinta.

6. Luomistyössä

Moni graafisen alan ammattilainen suosii kynää puhelimen käytön apurina, mutta sitä voi hyödyntää myös leikkimielisempään luomiseen. Puhelimen piirtotoimintoja ovat muun muassa puuvärikynät, vesivärit ja liidut.

Uusi Samsung Note9

Samsungin Note9-puhelimessa on 6,4 tuuman näyttö, 4 000 mAh akku ja muistia jopa 1 024 Gt. Note9 on saatavilla muun muassa Samsungin omilta verkkosivuilta 1 029 euron hintaan.

Lue myös: