Heikki Herlin harjoittelijaksi Tekiriin

Herlin toimii myös mediayhtiö Alma Median hallituksessa.

Heikki Herlin kuvattuna vuonna 2020.

6.2. 23:07 | Päivitetty 7.2. 9:43

Viestintätoimisto Tekirin uusi viestinnän harjoittelija on Heikki Herlin, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

– Heikki on medialiiketoiminnan ja viestinnän monipuolinen asiantuntija, jolla on kokemusta niin tekstisisällöistä kuin videotuotannosta. Heikki toimii eri mediayhtiöiden luottamustehtävissä, ja häntä kiinnostavat erityisesti kansainvälistymisen ja digitaalisen median tarjoamat mahdollisuudet organisaatioille, Tekir perustelee valintaa.

Herlin on ollut sukunsa sijoitusyhtiö Mariatorpin hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2017 lähtien. Hän on toiminut viestintäkonserni Alma Median hallituksen jäsenenä vuodesta 2022 lähtien ja on myös ehdolla kevään yhtiökokouksessa jatkamaan hallituksessa. Mariatorp omistaa vajaan viidenneksen Alma Median osakkeista.

Herlin on myös muun muassa Yellow Film & TV Oy:n ja Kustannusosakeyhtiö Teoksen hallitusten jäsen. Jos yhtiökokous hyväksyy esityksen, vuonna 1990 syntynyt Herlin on Alma Median uuden hallituksen nuorin jäsen.

Tekir tunnetaan yhtiönä, joka antoi keskustapoliitikko Katri Kulmunille viestintäkoulutusta hänen toimiessaan valtiovarainministerinä ja keskustan puheenjohtajana.

Korjaus 7.2. kello 9.45 Juttuun ja ingressiin korjattu tieto, että Heikki Herlin on ollut Alma Median hallituksessa vuodesta 2022 lähtien.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?