Kuusilapsisen perheen isä pettyi Lidlin kampanjaan – kävi joka ilta kysymässä, mutta käteen jäi vain mielipaha

Ilmaistuotteen suosio yllätti keskellä talvea.

Lidlistä pahoitellaan, että asiakkaalle on sattunut näin.

2.2. 18:45 | Päivitetty 3.2. 11:22

asiakkaat ovat rynnineet innolla Lidliin ostoksille ilmaisen jäätelöpaketin houkuttamina, mutta suosio yllätti kaupan.

– Ilmaisen jäätelön suosio on yllättänyt meidät ja osasta myymälöitä ne on ehditty myymään jo loppuun. Onneksi hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen vaan jätskejä toimitetaan myymälöihin kyllä lisää koko kampanjan voimassaoloajan, kauppa tiedotti some-kanavallaan viikko takaperin.

Lidlin mukaan ilmaisjätskien saatavuus vaihteli myymälöittäin kovasta kysynnästä johtuen. Lidl ohjeisti jo aiemmin, että jos jäi ilman ilmaista jäätelöä, voi käydä lunastamassa paketin aktivoimalla sovelluksen kupongin.

Suosiota voineekin pitää hienoisena yllätyksenä, koska kyseessä oli tammikuu ja jäätelö vegaaninen.

Lahtelaista kuusilapsisen perheen isää Aulis Kotalampea juuri päättynyt kampanja jäi harmittamaan. Hän kävi kampanjan aikaan 4–5 kertaa Kivimaan ja Launeen Lidleissä, mutta jäätelö oli aina loppu jo iltapäivästä.

– Olisi ollut kivaa napata joku kerta se jäätelöpaketti mukaan samalla kun kurvailin sinne kauppaan ruokaostoksia tekemään ja hain lapsia kotiin, Kotalampi sanoo.

Lidlillä oli kaksi kampanjaa samaan aikaan. Toista jäätelötuotetta saa edelleen kaupan kännykkäsovelluksen kautta, kun kuukauden ostokset ylittävät 200 euron rajan. Vegaaninen ilmaistuote oli kaikille sovelluksen käyttäjille.

– Jos tällaisia tavoitepalkintoja jaetaan, olisi suotavaa että tuotetta on riittävästi tai jokin vaihtoehtoinen palkinto.

Moni muukin kertoi Lidlin somessa, että jäi ilman tuotetta ja että koki ongelmaksi ettei saa etua jonka oli ”ansainnut”.

Kotalampi lähetti Lidlille myös reklamaation, lähinnä periaatteesta. Lidlin mukaan vegaanisia jäätelöitä oli kuitenkin myynnissä rajattu erä ja niin kauan tuotteita riittää -varaumalla.

Lidlistä pahoitellaan, että asiakkaalle on sattunut näin. Kaupasta kerrotaan Taloussanomille, että tuotteiden halutaankin ”puhuttelevan mahdollisimman monia”, mutta välillä yksittäinen tuote nousee asiakkaiden suosikiksi.

Juttua täsmennetty klo 23.03: Aulis on kuusilapsisen perheen isä, ei kuusihenkisen, kuten jutussa aiemmin kerrottiin. 3.2 klo 10.33, tarkennus kahdesta eri kampanjasta.

Lue lisää: Lidlin asiakas yritti ostaa 0,0-prosenttista olutta – kassalla alkoi tapahtua kummia

Lue lisää: Suomalaiset pihistelevät nyt urakalla – näin se näkyy ruokakaupoissa

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?