Liikennepalvelukauppiaat suosittelee luopumaan boikotista suomalaisia Teboil-yrittäjiä kohtaan

Liikennepalvelukauppiaat toivoo, että huoltoasemien käyttäjät ottaisivat huomioon boikottien vaikutukset suomalaisiin huoltamotyöntekijöihin ja kauppiaisiin.

28.2.2022 14:06

Huoltamo- ja liikennepalvelualojen toimialajärjestö Liikennepalvelukauppiaat suosittelee luopumaan boikotista Teboil-yrittäjiä kohtaan. Järjestö muistuttaa Teboil-kauppiaiden olevan paikallisia suomalaisia yrittäjiä, jotka vastaavat itsenäisesti huoltoasemiensa liiketoimista.

–  Liikennepalvelukauppiaat pyytää, että kaikki huoltoasemien käyttäjät arvioisivat boikotointeja kohdistaessaan niiden vaikutuksia suomalaisten huoltamotyöntekijöiden, kauppiaiden ja heidän perheidensä toimeentuloon, järjestö vetosi tiedotteessaan maanantaina.

Teboil on venäläisen öljyjätti Lukoilin tytäryhtiö, minkä vuoksi useat tahot ovat irtisanoneet yhteistyökumppanuutensa Teboilin kanssa. Muun muassa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on kertonut, ettei sen jäsenkortissa oleva polttoaine-etu enää ole voimassa ja liitto etsii vaihtoehtoista palveluntarjoajaa.

Liikennepalvelukauppiaat kertoi tuomitsevansa jyrkästi Venäjän sotatoimet ja toivovansa Ukrainan kriisin mahdollisimman pikaista päättymistä.

–  Ajatuksemme ovat Ukrainan kansan tukemisessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?