Slushin uusi toimitusjohtaja aloitti vapaaehtoisena – ”Tapahtuman on syytä muuttua”

Slush-tapahtuman operatiivinen johtaja Eerika Savolainen on nimitetty toimitusjohtajaksi.

Edellisessä Slush-tapahtumassa viime marraskuussa noudatettiin useita koronarajoituksia.

Kasvuyritystapahtuma Slushin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Eerika Savolainen.

Savolainen aloitti Slushilla vuonna 2019 vastaten strategisista kumppanuuksista, jonka jälkeen hän on johtanut startup-yrittäjille suunnattua Node by Slush -verkkoyhteisöä sekä toiminut vuonna 2021 tapahtuman operatiivisena johtajana.

Eerika Savolaisen mukaan edellinen, aiempia pienempi Slush-tapahtuma toimi hyvin.

Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden kandidaatti, ja hän työskenteli Slush-tapahtumassa ensimmäistä kertaa vapaaehtoisena avustajana vuonna 2014.

Slushin edellinen toimitusjohtaja Miika Huttunen siirtyy pois kahden vuoden jälkeen. Varatoimitusjohtajana jatkaa Mikko Mäntylä, joka vastaa Slush-tapahtuman sisällöistä, ydinkohderyhmistä sekä digitaalisista tuotteista.

Slush-tapahtuma järjestettiin viime syksyllä koronapandemian takia aiempia vuosia pienempänä. Tapahtuma keräsi Helsingin Messukeskukseen 8 800 vierailijaa. Slushin tiedotteen mukaan tapahtuma on saanut hyvää palautetta asiakeskeisyydestä.

Lue lisää: Slush kerää taas tuhansia sijoittajia ja yrittäjiä Helsinkiin – näin koronarajoitukset muuttavat tapahtumaa

– Edellinen tapahtuma osoitti, että pienempi ja tarkemmin kuratoitu tapahtuma toimii hyvin, Savolainen toteaa tiedotteessa.

– 2020-luvulla pyrimme keskittämään toimintaamme yhä vahvemmin ydinkohderyhmiemme – kasvuyrittäjien ja sijoittajien – palvelemiseen. Keskitymme tuomaan yhteen Euroopan lupaavimmat kasvuyrittäjät ja maailman kovimmat sijoittajat.

Slush-tapahtuma perustettiin vuonna 2008 alunperin parantamaan kasvuyrittäjien ja sijoittajien yhteyksiä. Savolaisen mukaan tämä on nykyään harvemmin ongelma, joten tapahtuman on syytä muuttua tukemaan yrittäjiä muilla tavoin.

– Nykyään koemme voivamme auttaa ennen kaikkea kuratoimalla parhaita neuvoja teemojen kuten rekrytoinnin, kansainvälisen laajentumisen tai tuotestrategian ympäriltä, Savolainen sanoo tiedotteessa.

Seuraava Slush 2022 -tapahtuma järjestetään 17.-18. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?