Vaatimattoman omakotitalon sisältä paljastuu hämmästyttävä yllätys – omistaja paljastaa nyt talon tarinan

Vaatimattoman näköisen myyntikohteen sisäpuoli yllättää.

19.1. 13:16

Ruukkikylistään tunnetussa Teijossa on myynnissä vaatimattoman näköinen omakotitalo, jonka sisäpuoli yllättää.

Vuonna 1969 valmistunut talo näyttää myyntikuvissa tyypilliseltä oman aikansa tasakattoiselta omakotitalolta, jonka pihamaakin on päässyt ajan saatossa unohtumaan.

Parisataaneliöisen talon hintapyyntö onkin 68 000 euroa, mikä kertoo tavanomaisesta tuon ikäisen talon remonttitarpeesta.

Sisäkuvat kertovat aivan toista. Talon sisäpuoli on rakennettu rohkeasti ja modernisti vahvoin värein ja reippain ottein.

Myyjä kertoo Ilta-Sanomille talon olleen äitinsä henkilökohtainen projekti. Äiti toimi aiemmin sairaanhoitajana, mutta vaihtoi alaa ja valmistui 48-vuotiaana puuartesaaniksi. Kyseessä on hänen lapsuudenkotinsa, jota hän alkoi remontoida oman äitinsä muutettua vanhainkotiin.

Idea talon materiaaleihin ja sisustukseen on lähtöisin hänen opiskeluaikanaan valmistamistaan vanerilaukuista. Opiskeluaikaisesta ideavihosta löytyi lisää ajatuksia sisustuksesta ja mahdollisista väreistä.

Kantavana ajatuksena oli saada kaikki kalusteet kiinteiksi ja luoda mahdollisimman tyhjä tila niin, että muuttaessa ei tarvitsisi viedä mitään mukanaan.

Talo on herättänyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Sitä on aiemmin esitelty sisustuslehti Dekossakin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?