Restel osti Hangon Makaronitehtaan ja Classic Pizza Ravintolat

Kaikkien ravintoloiden toiminta jatkuu nykyisellään ja työntekijät siirtyvät Restelille vanhoina työntekijöinä, Restel lupaa.

Classic Pizza Ravintola Holiday Club Tampereen Kylpylässä

10.1. 13:13

Suomalainen ravintola-alan yhtiö Restel on ostanut kaksi ravintolaketjua eli Hangon Makaronitehtaan ja Classic Pizza Ravintolat. Kauppahintaa ei Restelin tiedotteessa kerrota.

Ravintolaketjuihin kuuluu yhteensä 23 ravintolaa, joista viittä operoi oma yrittäjä. Hangon Makaronitehtaan ja Classic Pizza Ravintoloiden liikevaihto oli vuonna 2019 eli ennen koronapandemiaa yhteensä noin 15 miljoonaa euroa.

– Hangon Makaronitehdas ja Classic Pizza Ravintolat täydentävät hienosti Restelin ravintolaportfoliota, jossa painotetaan vahvoja brändejä ja ketjumaista toimintaa, Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman sanoo tiedotteessa.

Yhteensä ravintolat työllistävät 150 työntekijää 12 paikkakunnalla. Kaikkien ravintoloiden toiminta jatkuu nykyisellään ja työntekijät siirtyvät Restelille vanhoina työntekijöinä.

Ravintolakonserni Resteliin kuuluu noin 200 ravintolaa kuten Burger King-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari- ja Hemingway's -ravintolat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?