Muotialan vaikuttajat muistelevat Kirsti Paakkasta lämmöllä: ”Hän kosketti ihmisten sydämiä kaikkialla”

Tieto Marimekon pitkäaikaisen omistajan Kirsti Paakkasen poismenosta on otettu yhtiössä surulla vastaan.

Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko on kuvaillut yhtiön pitkäaikaista omistajaa, edesmennyttä Kirsti Paakkasta yhdeksi uransa tärkeimmistä ihmisistä.

Alahuhta-Kasko välitti suruvalittelunsa Ilta-Sanomille sähköpostitse.

– Kirsti oli aivan poikkeuksellinen ihminen, rakas ystäväni ja oppiäitini. Hän oli aina aito oma itsensä ja hänellä oli aseista riisuva, voimaannuttava vaikutus ihmisiin, hän kirjoittaa viestissään.

Alahuhta-Kasko kuvailee viestissään Paakkasta Marimekon pelastajaksi.

– Ilman Kirstiä, hänen visiotaan, rohkeuttaan ja periksiantamattomuuttaan Marimekkoa ei olisi – Kirsti pelasti Marimekon.

Tieto Kirsti Paakkasen poismenosta on otettu Marimekossa surulla vastaan.

– Kirsti opetti, että sydän sytyttää sydämet ja kohtasi jokaisen ihmisen ainutlaatuisena lahjakkuutena. Me marimekkolaiset vaalimme Kirstin muistoa ja häneltä saamiamme oppeja sydämissämme ja jatkamme Marimekon tarinaa hänen esimerkkinsä inspiroimina. Olemme todella surullisia rakkaan Kirstin poismenosta, Alahuhta-Kasko jatkaa viestiänsä.

Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko ja hallituksen puheenjohtaja Mika Ihamuotila kuvailevat kummatkin yhtiön pitkäaikaista omistajaa Kirsti Paakkasta Marimekon pelastajaksi.

Marimekon hallituksen puheenjohtaja Mika Ihamuotila yhtyy Alahuhta-Kaskon suruvalitteluihin. Myös hän kommentoi Paakkasen poismenoa sähköpostitse Ilta-Sanomille.

Ihamuotila luonnehtii Paakkasta suureksi suomalaiseksi.

– Kirsti Paakkanen oli suuri suomalainen. Hän oli poikkeuksellinen yrittäjä nostettuaan Marimekon tuhkasta, mutta hän oli vielä paljon enemmän: hän kosketti ihmisten sydämiä kaikkialla. Kirsti näytti esimerkillään, että kaikki on mahdollista, kun asioita tehdään yhdessä ja toinen ihminen mielessä.

Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko ja Marimekon hallituksen puheenjohtaja Mika Ihamuotila surevat yhtiön pitkäaikaisen toimitusjohtajan Kirsti Paakkasen poismenoa.

Ihamuotila kirjoittaa olevansa Paakkaselle nöyrän kiitollinen yhteisistä hetkistä ja viestikapulasta, jonka hän Paakkaselta viisitoista vuotta sitten sai käteensä.

– Kiitos Kirsti koko Suomen puolesta. Lupaamme viedä arvokasta perintöäsi ympäri maailman, Ihamuotila päättää viestinsä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?