Kentucky Fried Chicken avautumassa lähiviikkoina Helsingissä – Seinäjoki vuorossa ”ennen hiihtolomia” - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Kentucky Fried Chicken avaa lähiviikkoina Helsingissä – Seinäjoki vuorossa ”ennen hiihtolomia”

Talven aikana KFC on avaamassa ravintoloita pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Seinäjoella. Henkilöstön haussa KFC tarjoaa porkkanana runsaita viikkotunteja.

KFC:n päätuote on friteerattu kana.

21.10. 15:54 | Päivitetty 21.10. 16:29

Yhdysvaltalainen pikaruokaketju Kentucky Fried Chicken (KFC) on avaamassa ensimmäisen ravintolansa Suomessa lähiviikkoina. Asiasta kertoi aiemmin Talouselämä.

– KFC avaa loppuvuoden aikana Helsingin Itikseen, Turun Börsiin sekä Espoon Ison Omenan ja Sellon kauppakeskuksiin. Tiedotamme lähipäivinä ensimmäisen myymälän tarkan avauspäivän, KFC Suomen markkinointipäällikkö Henri Paronen kertoo Taloussanomille.

Ketjun saapumisesta oli jo pitkään huhuttu, kunnes yhtiö kesällä kertoi, että se avaa vuoden viimeisellä neljänneksellä ravintolat Helsinkiin, Espooseen ja Turkuun.

Turussa KFC on löytänyt tilat maineikkaasta Hamburger Börsin rakennuksesta kauppatorin laidalta.

Seinäjoen Ideaparkin toimitusjohtaja Petri Häli kertoo Taloussanomille, että siellä KFC:n ravintola on tarkoitus avata ennen hiihtolomia.

– Tulevaisuudessa kasvutahtimme on 5-10 ravintolaa vuodessa, tärkeintä on että saamme parhaan kauppapaikan ja olemme valmiita odottamaan jos sitä ei ole tarjolla, Paronen sanoo.

Esimerkiksi Lempäälän Ideaparkista KFC ei ole löytänyt sopivaa liiketilaa, KFC Suomen toimitusjohtaja Janne Einola kertoo Talouselämän uutisessa.

Koronapandemian jäljiltä ravintola-alaa piinaa työvoimapula, joka on vaikuttanut myös KFC:n aloitukseen. Työvoimapula on Parosen mukaan maanlaajuinen ilmiö.

– Olemme KFC:llä tehneet päätöksen, jossa tarjoamme lähtökohtaisesti 30h/vko -sopimuksia, joka on poikkeuksellista alallamme. Tämän lisäksi meillä on erittäin hyvät etenemismahdollisuudet sitä haluaville sekä tuemme aina työntekijöitämme heidän henkilökohtaisessa kehityksessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?