Trainer’s Houselta voitollinen tulos – maksaa osinkoa ja kiitosrahan henkilöstölleen - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Trainer’s Houselta voitollinen tulos – maksaa osinkoa ja kiitosrahan henkilöstölleen

Heimosen mukaan asiakkaat ovat valmiita investoimaan markkinaosuuksien kasvattamiseksi, mikä näkyy liiketoimessa.

Trainers House kasvatti liikevaihtoa ja liikevoittoa.

22.7. 11:16

Informaatioteknologia-, yritysvalmennus- ja markkinointiyritys Trainer’s Housen liikevaihto kasvoi vuoden toisella vuosineljänneksellä viime vuoden vertailukauteen nähden.

Liikevaihto oli nyt 5,7 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin se oli 5 miljoonaa. Muutos oli 13,6 prosenttia.

Operatiivinen liiketulos oli miljoona euroa, vertailujaksolla 0,6 miljoonaa euroa. Osakekohtainen tulos puolestaan 0,05 euroa, vertailujaksolla 16 senttiä miinusmerkkinen.

Yhtiö arvioi vuoden 2021 operatiivisen tuloksen olevan voitollinen.

– Toisena peräkkäisenä vuosipuoliskona yhtiö pystyy maksamaan koko henkilöstölleen ylimääräisen kiitosrahan, tällä kertaa yhteensä satatuhatta euroa, toimitusjohtaja Arto Heimonen kiittelee tiedotteessa.

Asiakkaiden maksukyky ja -halukkuus ovat nousseet vuoden takaisesta ja Heimosen mukaan asiakkaat ovat valmiita investoimaan markkinaosuuksien kasvattamiseksi.

– Asiakaskohtaamisia sopiva ja asiakkaita muutostilanteissa tukeva tytäryhtiö Ignis Oy teki historiansa parhaan vuosipuoliskon.

Vuoden 2021 jälkimmäisellä puoliskolla yhtiö jatkaa asiakasaktiivisuuden vahvistamista ”jatkamalla etäkohtaamisia, toiminnan eräkokoa pienentämällä ja kohtaamisten lukumäärää kasvattamalla”.

– Tänä päivänä yhä suurempi osa toimeksiannoista perustuu asiakkaan ja yhtiön jatkuvaan yhteistyöhön. Samanaikaisesti riippuvuus yksittäisistä henkilöistä on vähentynyt. Tämä ei toki tarkoita yhtiön riskien poistumista. Muutos on kuitenkin pienentänyt merkittävästi yhtiön toimintaan liittyviä sisäisiä riskejä.

Yhtiö maksaa osakekohtaisesti 0,02 euron lisäosingon elokuussa ja 0,01 euron lisäosingon joulukuussa 2021 omistajilleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?