KFC Suomi avaa neljä ravintolaa syksyllä - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Tänne avautuvat Suomen ensimmäiset KFC-ravintolat – rekry käynnissä 200 työntekijälle

Ketju tähtää alusta asti koko maan kattavaksi. Ensimmäiset ravintolat tulevat kauppa­keskuksiin.

KFC-ketjun ravintola Hampurissa.

1.7. 10:35

Pikaruokaketju Kentucky Fried Chicken (KFC) aikoo avata neljä ravintolaa Suomeen. Ketjun saapumisesta on jo pitkään huhuttu. Tänään yhtiö kertoi, että se avaa vuoden viimei­sellä nel­jän­nek­sel­lä ravintolat Helsinkiin, Espooseen ja Turkuun.

– Pääkaupunkiseudulla avaamme ensimmäiset ravintolat Itiksen, Sellon ja Iso Omenan kauppakeskuksiin. Kauppakeskukset ovat erinomaisia kohtauspaikkoja, ja brändinä haluamme olla heti siellä, missä ihmisetkin ovat, KFC Finlandin toimitusjohtaja Janne Einola sanoo tiedotteessa.

Hänen mukaansa ketju tähtää alusta asti koko maan kattavaksi. Turussa yhtiö löysi sopivat tilat maineikkaasta Hamburger Börs -rakennuksesta Kauppatorin kupeesta.

KFC on aloittanut rekrytointikampanjan. Se hakee työntekijöitä muun muassa ravintola- ja apulaisravintolapäälliköiden sekä vuoropäälliköiden työtehtäviin.

Einolan mukaan hakemuksia eri tehtäviin on jo tullut satoja.

Toinen rekrytointikierros käydään syksyllä, jolloin KFC palkkaa ravintolatyöntekijöitä vastaamaan asiakaskokemuksesta ja päivittäisestä ravintolatoiminnasta.

– Kaiken kaikkiaan rekrytoimme neljään ensimmäiseen ravintolaan lähes 200 henkilöä, Einola sanoo.

Lue lisää: KFC-ravintolaketju saapuu Suomeen: ”Rekrytointiprosessit käynnissä”

Lue lisää: KFC-kanaketjun piti avata Suomeen jopa 50 ravintolaa, sitten tuli hiljaista – näin kävi suurille suunnitelmille

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?