Tallink Silja avaa Helsingin ja Tukholman välisen reitin elokuussa - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Tallink Silja avaa Helsingin ja Tukholman välisen reitin elokuussa

Yhtiön mukaan koronarajoitusten höllentämisen myötä reittiliikenne Helsingistä Tukholmaan on mahdollista jälleen palauttaa.

Elokuussa pääsee jälleen Helsingistäkin meritse Tukholmaan.

18.6. 10:46

Matkustajavarustamo Tallink Silja avaa elokuun alussa Helsingin ja Tukholman välisen reitin lähes puolentoista vuoden tauon jälkeen.

Tiedotteen mukaan liikenne aloitetaan ensin Silja Serenadella, joka liikennöi Helsingistä Tukholmaan joka toinen päivä Maarianhaminan kautta.

Liikennöinti Helsinki-Tukholma-reitillä keskeytettiin viime vuoden maaliskuussa koronan aiheuttamien matkustusrajoitusten vuoksi.

– Vaikka olemme läpi pandemia-ajan liikennöineet Turusta Tukholmaan, on tärkeää palauttaa myös Helsingin ja Tukholman eli maiden pääkaupunkien välinen merireitti mahdollisimman pian. Myös turismia Suomen ja Ruotsin välillä on kaivattu pitkään, sillä sitä ei juuri maaliskuun 2020 jälkeen ole ollut, sanoo Tallink Siljan toimitusjohtaja Margus Schults tiedotteessa.

Sekä Suomen että Ruotsin hallitukset ovat ilmoittaneet matkustusrajoitusten keventämisestä, minkä myötä liikenne on Tallink Siljan mukaan on mahdollista taas aloittaa.

Sisaralus Silja Symphony liikennöi elokuun loppupuolelle asti Ruotsin sisäisillä reiteillä Tukholmasta Visbyhyn, Ystadiin sekä Härnösandiin Höga Kustenilla. Alus on tarkoitus palauttaa omalle reitilleen tämän jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?