Black Friday -aamu valkenee – Helsingin Itis ammottaa tyhjyyttään - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Black Friday -aamu valkenee – Helsingin Itis ammottaa tyhjyyttään

Black Friday -ostospäivää ovat edeltäneet pitkät alennus­kampanjat ja kiivas verkko­kaupankäynti. Miten tarjouspäivä alkaa kauppakeskus Itiksessä Helsingissä?

26.11.2020 21:00 | Päivitetty 27.11.2020 7:11

Saavatko tarjoukset kansan sekaisin? Onko verkkokauppa korvannut Black Friday -tarjoustaiston kauppakeskuksissa? Pitävätkö turvavälit ja pysyvätkö maskit naamalla?

Muun muassa näihin kysymyksiin etsittiin vastausta ISTV:n suorassa lähetyksessä Black Friday -päivän polttopisteestä Helsingin Itiksestä.

  • ISTV:n suora Black Friday -lähetys Itiksestä on päättynyt. Yllä olevalla videolla näkyy, miltä aamulla näytti.

Yhdysvalloissa Black Friday -tarjoukset vetävät perinteisesti ihmisiä ostoskeskuksiin kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Tarjouspäivä on vakiinnuttanut paikkansa myös Suomen kaupoissa – ja tarjouskyttääjien kalentereissa.

Black Friday on venynyt viime vuosina usean päivän tai jopa yli viikon mittaiseksi tarjousralliksi. Viimeistään koronaviruksen leviäminen on saanut eri kaupat panostamaan yhä pidempiin Black Friday -kampanjoihin ja verkkokauppaan.

Kauppakeskuksissa perjantai on verkkokaupasta ja pitkistä kampanjoista huolimatta edelleen tarjouspäivä, ja ruuhkat ovat todennäköisiä.

ISTV seurasi Black Friday -päivän alkua suorassa lähetyksessä Helsingin Itiksessä. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista kauppakeskuksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?