Viking Line avaa kaupan ostoskeskukseen Espooseen – laivahinnat voimassa myös kuivalla maalla - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Viking Line avaa kaupan ostoskeskukseen Espooseen – laivahinnat voimassa myös kuivalla maalla

Laivayhtiö avaa parin kuukauden ajaksi kaupan ostoskeskus Isoon Omenaan Espooseen.

Matkustusrajoitukset ovat hiljentäneet Ruotsin-laivat, joten Viking Line avaa kaupan kuivalla maalla. Kuva Viking Grace -laivalta maaliskuun lopulta.­

4.11. 18:15

Viking Line avaa pop-up -myymälän Iso Omena -ostoskeskukseen Espooseen perjantaina 12. marraskuuta.

Myynnissä on laivan myymälästä tuttuja tuotteita, kuten vaatteita, kosmetiikkaa, makeisia sekä lapsille tarkoitettuja Ville Viking -tuotteita.

– Nyt kun vapaa-ajan laivamatkailua on voimakkaasti rajoitettu, halusimme tuoda Punaisten laivojen tuotteet ja tunnelman pääkaupunkiseudulla asuvien ulottuville, kertoo markkinointijohtaja Ninna Suominen Viking Lineltä.

Tuotteiden hinnat ovat samat kuin laivoilla, joka on yhtiön mukaan noin 20 prosenttia alhaisempi kuin maalla sijaitsevissa kaupoissa yleensä. Myymälässä aiotaan järjestää myös laivalta tuttua ohjelmaa.

Kauppa on yhtiön mukaan auki 10. tammikuuta 2021 saakka.

Suurin osa Viking Linen maa- ja merihenkilöstöstä on koronapandemian takia lomautettuna joko osa-aikaisesti tai kokonaan. Yhtiö kävi syksyllä yt-neuvottelut, joiden seurauksena se vähensi 180 työpaikkaa.

Kilpaileva Tallink Silja aloitti 12. lokakuuta 370 työpaikkaa koskevat yt-neuvottelut.

Tallink on pyrkinyt piristämään kauppojensa myyntiä tarjoamalla ilmaisia risteilyjä Helsinki-Tallinna -reitillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?