Katso IS:n jättilistat: Tässä ovat kaikki Business Finlandilta ja ely-keskuksilta korona­tukea saaneet yritykset

Yrityksille koronakriisin keskellä jaettavat tukirahat ovat puhuttaneet suomalaisia jo useamman päivän ajan. IS julkaisee nyt listat kaikista yrityksistä, joille Business Finland ja ely-keskukset ovat myöntäneet tukea.

Koronaviruspandemiasta kärsivät yritykset saavat Suomessa tukea Business Finlandilta sekä Ely-keskuksilta.

Valtion rahoitusyhtiö Business Finland myöntää parhaillaan kehitysrahoitusta pienille ja keskisuurille suomalaisyrityksille, jotka kärsivät koronakriisistä. Suoraa tukea pandemian myötä vaikeuksiin joutuneille yrityksille jaetaan myös Ely-keskusten kautta.

Tukirahojen jakaminen on herättänyt vilkasta keskustelua sen jälkeen, kun tietoja rahoitusta saaneista yrityksistä alkoi tulla perjantaina julkisuuteen. IS julkaisee nyt listat kaikista yrityksistä, jotka ovat saaneet myönteisen tukipäätöksen joko Business Finlandilta tai ely-keskuksilta.

Ylemmässä taulukossa on nähtävissä ja haettavissa yritykset, jotka ovat saaneet tukea Business Finlandilta. Jos taulukko ei aukea selaimellasi, voit tutustua siihen myös täällä.

Alemmasta taulukosta löydät puolestaan ely-keskuksilta tukea saaneet yritykset. Jos et näe alempaa taulukkoa, löydät sen myös täältä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?