Jethro Rostedt avaa oman ravintolan – tältä yökerhossa näytti neljä tuntia ennen avaamista

Sedu Koskinen konsultoi Jethroa ravintolabisneksessä.

Jethro Rostedt avaa uuden Studio-yökerhon Turun keskustaan.

15.2.2019 20:13

Jethro Rostedtin tänään avautuvan Studio-yökerhon konseptin keskiössä on DJ-taso, joka hallitsee koko tilaa.

– Se on nostettu tuohon eteen. Samanlaista ei ole missään Suomessa. DJ johtaa ikään kuin koko porukkaa, on showmestari, Jethro esittelee ylpeänä.

– Tämä tila on yhtenäinen. Ulkomaillakin kun tullaan yökerhoon ollaan heti sykkeessä mukana. Ei ole mitään eteistilaa.

Valoihin ja äänentoistoon on satsattu.

– Uskallan väittää, ettei samanlaisia ole muualla Suomessa. Kun niihin synkataan kaikki tilan screenit, siitä tulee todella päräyttävää. Tanssilattialla on liikuteltava koroke. Varsinkin nuoret naiset tykkäävät tanssia vähän korkeammalla.

DJ-taso on yökerhon keskiössä.

Avoimen tilan laidoilla on looseja ja keskellä baaritiski. Yökerhon perältä löytyvät vip-tilat, joiden sisustus on pelkistetty.

– Täällä myydään lähtökohtaisesti samppanjaa vain pulloissa, Jethro esittelee.

Rakennus on aikoinaan ollut pankkitalo. Esimerkiksi paikan alkoholivarasto on entisessä kassaholvissa massiivisen oven takana.

Turun Linnankatu 18:ssa on aikoinaan ollut pankki.

Samassa tilassa toimi ennen Sedu Koskisen yökerho Chic. Parin viikon remontin aikana sali on pistetty uusiksi. Ainoastaan lattia on säilytetty entisellään.

Jethro on vakuuttunut, että panostus kannattaa.

– En usko, että bilettäminen ja juhliminen loppuu, vaikka onhan se paljon muuttunut. Kalja ei ole enää ykkösartikkeli. Drinkit ovat.

Kun IS vieraili uudessa yökerhossa nelisen tuntia ennen yhdeksän avajaisia, työmiehiä pyöri kaikkialla ja tila oli vielä pahasti keskeneräinen.

Paikkaa esittelevä Jethro vakuuttaa, että h-hetkellä kaikki on kunnossa. Paikalla on yllättäen myös Sedu Koskinen.

– Jethro on ravintoloitsija ja omistaa tämän. Minä olen konsulttina. Opetan Jethroa, kun tässä on monta monessa. Olen suunnitellut ja vastaan toiminnasta, Sedu paljastaa.

– Ehdotin Jethrolle, että lähdetkö tähän ja hän lähti. Hyvä niin. Mielelläni vähän jaan riskiä. Tämä on ollut kiva projekti. Tila on sopivan kokoinen, megasuuret paikat eivät enää toimi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?