Handelsbanken liittyy MobilePay-maksusovelluksen kumppanipankkien joukkoon - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

MobilePay sai uuden kumppanipankin Suomessa

Handelsbanken liittyy MobilePay-maksusovelluksen kumppanipankkien joukkoon.

Handelsbanken liittyi MobilePayn kumppanipankkien joukkoon.

22.1.2019 8:00

Handelsbanken liittyy MobilePayn suomalaisten kumppanipankkien joukkoon. Handelsbanken Suomi alkaa tarjota MobilePayn kännykkämaksuratkaisua yksityis- ja yritysasiakkailleen.

MobilePay on alun perin Danske Bankin mobiilimaksamiseen kehitetty puhelinsovellus. Dansken jälkeen MobilePayn kumppanipankeiksi ovat liittyneet myös SEB sekä S-pankki. MobilePay siirrettiin omaan yhtiöönsä kesällä, ja nykyisin sen emoyhtiö on tanskalainen MobilePay A/S. MobilePaylla on maksupalvelulupa Finanssivalvonnalta.

Handelsbanken Suomen maajohtaja Nina Arkilahti sanoi tiedotteessa kumppanuuden tuovan hyötyjä pankin asiakkaille ja pankin haluavan olla mukana MobilePayn käytön laajentamisessa.

MobilePay Suomen toimitusjohtaja Anniina Heinonen toivotti Handelsbankenin tervetulleeksi uudeksi kumppanipankiksi. Samalla hän toivoi mukaan tulevan tänä vuonna vielä lisää pankkeja.

MobilePaylla onnistuvat maksut kuluttajien kesken tai kauppiaalle myös muiden kuin kumppanipankkien asiakkaille, mutta siirtoviive saattaa olla suurempi.

MobilePayn kanssa kilpailee Automatian, Nordean ja OP:n Siirto, joka lanseerattiin alkuvuodesta 2017. Vaikka sillä on MobilePayn tapaan maksusovellus, se on samalla laajempi verkkomaksamiseen suunniteltu rahansiirtoalusta.

Juttua korjattu: Siirto on lanseerattu vuonna 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?