Viimeiset BR-Lelut- ja Toys ”R” Us -liikkeet sulkeutuvat tänään lopullisesti

Konkurssiin menneen leluliikkeen vielä auki olevat kivijalkaliikkeet sulkeutuvat tänään lopullisesti, Kilpailu- ja kuluttajavirasto kertoi.

BR-Lelut ja Toys ”R” Us -liikkeet ovat menneet konkurssiin.

31.12.2018 16:40

Tuotteita, joissa on vaihto- tai palautusoikeutta jäljellä, voi vaihtaa enää tänään, kuluttajavirasto kertoo tiedotteessaan.

Tuotteita voi vaihtaa ja TOYS”R”Us- ja BR-Lelut -liikkeissä, jotka ovat auki, riippumatta siitä, mistä liikkeestä tuote on ostettu. Tuotteita voi ainoastaan vaihtaa, eikä niistä saa rahoja takaisin.

Kuluttajien, joilla on näiden lelukauppojen käyttämättä jääneitä lahjakortteja, tulee hakea hyvitystä konkurssipesältä Tanskasta. Konkurssimenettely tapahtuu siis Tanskan lakien mukaan.

30.11.2018 ja sen jälkeen ostetuista lahjakorteista, joita ei ole ehditty käyttää, konkurssipesä on ilmoittanut maksavansa hyvityksen. Ennen 30.11.2018 ostettujen lahjakorttien hyvittäminen ei konkurssipesän mukaan ole todennäköistä ja niitä koskevat vaatimukset käsitellään vasta myöhemmin

Hyvityksen saadakseen asiakkaan tulee lähettää konkurssipesän sähköpostiosoitteeseen toptoy@gorrissenfederspiel.com kopio/kuva lahjakortista sekä sen ostokuitista.

Kuvassa/kopiossa on oltava näkyvissä lahjakortin numero ja kuittikopiossa ostopäivämäärä. Sähköpostissa tulee ilmoittaa myös oma nimi ja tilinumero IBAN-muodossa. Hyvitys maksetaan ilmoitetulle tilille.

Viesti kannattaa laatia englanniksi, jos mahdollista, kilpailu- ja kuluttajavirasto kertoo.

Luottokortilla ostetuista tuotteista voi hakea hyvitystä myös oston rahoittaneelta luottokorttiyhtiöltä. Ne verkkokauppaostokset, joista asiakas on ehtinyt saada tilausvahvistuksen, on luvattu toimittaa asiakkaalle.

Yhtiö on tiedottanut, että ne verkkokaupassa tehnyt tilaukset, joista asiakas on ehtinyt saada tilausvahvistuksen, tultaisiin vielä toimittamaan asiakkaalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?