Kauppakeskus Redin johtaja sai potkut – ”On tehty virheitäkin”

SRV:n rakennuttaman ja operoiman kauppakeskus Redin johtaja vaihtuu. Redi aikoo myös parantaa opasteita ja helpottaa kauppojen löytymistä sekä lisätä vuoropuhelua yrittäjien kanssa.

26.11.2018 14:10 | Päivitetty 26.11.2018 14:42

Helsingin Kalasatamassa syksyllä avatun kauppakeskus Redin nykyinen johtaja Pia Svensk on vapautettu tehtävistään, kertoo kauppakeskusta operoiva rakennusyhtiö SRV tiedotteessaan.

Uuden kauppakeskusjohtajan rekrytointi on aloitettu. Samalla Redi ”tekee lisäpanostuksia asiakkaidensa viihtyvyyteen ja yrittäjiensä tukemiseen”.

– Haluan kiittää Pia Svenskiä hänen tärkeästä panoksestaan Redin alkutaipaleella. Kauppakeskus on nyt avaamisensa jälkeen uuden vaiheen edessä, jossa sen tulee lunastaa lupauksensa sekä asiakkailleen että vuokralaisilleen. Uusi vaihe kaipaa myös selvästi uudenlaista johtajuutta, sanoo SRV:n kansainvälisestä liiketoiminnasta ja kauppakeskusoperoinnista vastaava johtaja Veli-Matti Kullas tiedotteessa.

Redi on aloittanut yhteistyön palvelumuotoilutoimisto Palmun kanssa. Tällä on tarkoitus helpottaa liikkumista ja asiointia. Ensimmäiset konkreettiset parannukset keskittyvät parkkihallin opasteisiin ja kauppojen parempaan löytyvyyteen.

Rediä on arvosteltu siitä, että kauppakeskuksessa eksyy helposti.

Redi pyrkii myös helpottamaan yrittäjien asemaa ja lisäämään vuoropuhelua heidän kanssaan. Joulukaupan onnistumiseksi Redi lisää resursseja elämyksien ja tapahtumien luomiseen sekä keskuksen markkinointiin ja viestintään.

Redin kauppakeskusjohtaja Pia Svensk on vapautettu tehtävistään.

– Omalta osaltamme voimme todeta, että Redin alkutaipaleella on tehty virheitäkin liittyen erityisesti opastuksen järjestämiseen, markkinointiin sekä yhteistyöhön yrittäjiemme kanssa. Otamme palautteen vastaan nöyrin mielin ja käärimme nyt hihat, Kullas sanoo.

Monet Redin yrittäjät ovat olleet pettyneitä kauppakeskuksen kävijämääriin. Esimerkiksi Robert’s Coffeen kaupallinen johtaja Petri Parviainen kertoi viime viikolla Taloussanomille, että asiakasmäärät eivät ole olleet riittävän suuret suhteessa vuokriin.

– Totta kai tämä on meille suuri pettymys, kun todellisuus ei vastaa mielikuvia ja keskustelut mediassa ovat olleet negatiivisia.

Pia Svensk kertoi viime viikolla, että kauppakeskuksen markkinointia on tehostettu ja yrittäjien kanssa on keskustelut vuokrista.

SRV on rakennuttanut Redin ja operoi sitä. Yhtiö omistaa kauppakeskuksesta 40 prosenttia. Muita omistajia ovat Lähi-Tapiola, Ilmarinen ja OP.

Pia Svensk kertoo ylläolevalla videolla kauppakeskus Redistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?