One Way -tuotemerkille löytyi ostaja, vaikka yhtiö meni konkurssiin - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

One Way -tuotemerkille löytyi ostaja, vaikka yhtiö meni konkurssiin

Hiilikuitusauvoista tunnettu urheiluvälinemerkki One Way on päätynyt muun muassa Fischer-suksia maahan tuovalle Patrolille.

26.4.2018 15:41

Patrol-yhtiöt kertoo, että sen vaikutuspiiriin kuuluva taho on hankkinut huhtikuun 25. päivä One Way ja OW urheiluvälinemerkin täydet immateriaalioikeudet. Kauppaan kuuluvat myös tuotemerkit, patentit, patenttihakemukset ja verkkotunnukset.

Yhtiöiden hallituksen puheenjohtajan Peder Planting allekirjoittamassa tiedotteessa kerrotaan, että yhtiö julkistaa One Wayn uuden liiketoimintamallin toukokuun 11. päivänä.

One Way Sport jätti maaliskuun lopussa konkurssihakemuksen Vantaan käräjäoikeuteen. One Way Sportin markkinointivastaava Ulla Bennert vakuutti tuolloin, että brändin säilymisestä taistellaan konkurssista huolimatta.

– One Way Sportia ei olla hautaamassa. Tavaramerkille etsitään parhaillaan ostajaa. Olen lähes satavarma, että ostaja on selvillä kahden viikon kuluttua, hän sanoi Taloussanomissa.

One Way tunnetaan parhaiten hiihto- ja kävelysauvoistaan.

Patrol tuo Suomeen muun muassa Fischerin suksia ja monoja sekä Asics-juoksukenkiä. Se myy myös Briko-tuotteita ja Jeti-nastakenkiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?