Joka neljäs Tokmanni ja sata K-kauppaa – Otto-automaattien uudet paikat alkavat selvitä jo parin viikon päästä - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Joka neljäs Tokmanni ja sata K-kauppaa – Otto-automaattien uudet paikat alkavat selvitä jo parin viikon päästä

S-ryhmän myymälöistä lähtevät Otto-automaatit on määrä siirtää uusiin kohteisiin jo tänä vuonna.

Mies nostaa rahaa Otto-käteisautomaattista.

5.9.2017 20:41

Uusien Tokmannin myymälöiden yhteyteen sijoitettavien Otto-automaattien paikat selviävät todennäköisesti jo syyskuun aikana, kertoo Tokmannin myyntijohtaja Mathias Kivikoski Taloussanomille.

Hän kertoo käyvänsä lähiaikoina Otto-käteisautomaattiverkostoa ylläpitävän Automatian edustajien kanssa tarkemmin läpi sitä, missä neljällekymmenelle uudelle käteisautomaatille olisi eniten tarvetta.

Automatian mukaan ajantasaista listaa pois siirtyvistä ja uudelleen sijoitettavista automaateista aletaan julkaista jo syyskuun puolivälistä alkaen.

Tokmanni ja Automatia ilmoittivat tänään 40 uuden käteisautomaatin siirtämisestä myymäläketju Tokmannin tiloihin.

Joka neljänteen Tokmanniin Otto-automaatti

Tokmannilla on tällä hetkellä yhteensä 169 myymälää ympäri Suomea. Tämän lisäksi ketju on avaamassa lähiaikoina vielä kuusi uutta myymälää.

Otto-automaatti on siis tulossa lähes neljäsosaan kaikista Tokmannin liikkeistä.

Osa automaateista on Kivikosken mukaan rakennuksen ulkoseinään kiinnitettäviä automaatteja, joista on mahdollista nostaa käteistä myös myymälän aukioloaikojen ulkopuolella.

Kivikoski muistuttaa, että kaikissa Tokmannin myymälöissä voi jatkossakin nostaa käteistä veloituksetta kassalta ostoksien yhteydessä.

S-ryhmä ilmoitti elokuussa korvaavansa myymälöissään sijaitsevat 300 Otto-käteisautomaattia kilpailevan automaattifirman Nokas CMS:n Nosto-automaateilla.

Automatia joutuukin poistamaan automaattinsa S-ryhmän tiloista lähikuukausien aikana. Se on kuitenkin kertonut sopineensa jo uudesta yhteistyöstä K-ryhmän ja Tokmannin kanssa.

Tokmannin myymälöiden yhteyteen on tulossa yhteensä neljäkymmentä ja K-kauppojen yhteyteen sata uutta Otto-automaattia. S-ryhmän tiloista lähtevät automaatit on määrä sijoittaa uusiin kohteisiin jo tänä vuonna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?