KL: Ruotsalainen taloustoimittaja haukkuu Wahlroosin: ”Omahyväinen” - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

KL: Ruotsalainen taloustoimittaja haukkuu Wahlroosin: ”Omahyväinen”

Svenska Dagbladetin taloustoimittaja Andreas Cervenka haukkuu uudessa kirjassaan Suomen suurituloisimpiin jo vuosia kuuluneen pankkiiri Björn Wahlroosin, kertoo Kauppalehti.

28.1.2017 16:47

Svenska Dagbladetin taloustoimittaja Andreas Cervenka arvostelee liikemies Björn Wahlroosia kovin sanoin uutuuskirjassaan, kirjoittaa Kauppalehti.

Talouskolumnisti Cervenka kirjoittaa KL:n mukaan, että Pohjoismaiden suurimman pankin Nordean toiminta Panama-kohun keskellä herättää kysymyksen, mikä merkitys on sillä, millaista kieltä yritysjohtaja käyttää.

Panama-paljastusten tultua julki Nordean hallituksen puheenjohtaja Wahlroos vähätteli Cervenkan mukaan kohua. Yritysjohtaja muistetaan myös muista kohua herättäneistä lausahduksistaan.

KL:n mukaan Cervenkan mielestä Wahlroosin kielenkäytössä on se hyvä puoli, että tavallinen pankin työntekijä voi vihaisen asiakkaan kohdatessaan todeta:

– Tämä johtuu vain siitä, että meidän puheenjohtajamme on omahyväinen paskiainen. Mutta se on toki vain minun tapani puhua, Cervenka kirjoittaa lehden mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?