44 Siwaa, 16 Valintataloa ja yksi Euromarket – nämä kaupat ovat kaupan - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

44 Siwaa, 16 Valintataloa ja yksi Euromarket – nämä kaupat ovat kaupan

Pohjoisin myytävä Siwa löytyy Inarista, mutta suurin osa myymälöistä on Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

11.4.2016 15:59 | Päivitetty 11.4.2016 21:10

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) ilmoitti tänään hyväksyneensä Keskon viimesyksyisen kaupan Suomen Lähikaupasta. Ehtona on, että Kesko myy 44 Siwaa 16 Valintataloa ja yhden Euromarketin.

Pohjoisin myytävä Siwa löytyy Inarista, mutta suurin osa myymälöistä on Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Myös Satakunnassa, Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa ja Uudellamaalla on myytäviä Siwoja.

KKV:n mukaan joillekin myymälöille on todennäköisesti vaikea löytää soveltuvia tai kiinnostuneita ostajia. Jos Kesko ei saa KKV:n vaatimaa 61:tta myymälää kaupaksi, ei se ole este yrityskaupan toteuttamiseksi.

Ruokakesko yrittää löytää toimipisteille ostajia ensin itse, mutta sen jälkeen myyntiä alkaa toteuttaa "kaupan osapuolista riippumaton uskottu mies". Kohteilla ei ole minimikauppahintaa.

Alla lista myytävistä kohteista.

Pohjoisin myytävä Siwa löytyy Inarista, mutta suurin osa myymälöistä on Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Myynnissä oleva myymälät:

AkaaSiwa Viiala tai Valintatalo ToijalaAsikkalaSiwa VääksyAuraValintatalo AuraEuraSiwa KauttuaHämeenkyröValintatalo KyröskoskiIiValintatalo IiIittiSiwa KausalaIlomantsiSiwa IlomantsiInariSiwa InariInariSiwa IvaloJoutsaSiwa JoutsaJuukaSiwa JuukaJyväskyläSiwa TikkakoskiJämsäSiwa HalliKaarinaSiwa PiikkiöKangasalaSiwa KuohunharjuntieKangasniemiSiwa AsematieKarviaSiwa KarviaKemiönsaariSiwa EngelsbyKeravaSiwa AhjoKihniöSiwa KihniöKolariValintatalo KolariKotkaEuromarket KotkaKärsämäkiSiwa KärsämäkiLaitilaValintatalo LaitilaLapinlahtiSiwa VarpaisjärviLappeenrantaSiwa AhvenlampiLohjaSiwa MäntynummiLohjaSiwa SaukkolaMerikarviaValintatalo MerikarviaMynämäkiValintatalo MynämäkiMänttä-VilppulaSiwa KolhoMänttä-VilppulaSiwa MänttäMänttä-VilppulaValintatalo VilppulaNakkilaSiwa NakkilaNurmijärviSiwa NurmijärviPaimioSiwa PaimioParainenValintatalo ParainenPetäjävesiSiwa PetäjävesiPihtipudasSiwa PihtipudasPirkkalaValintatalo Pirkkala, toisijaisesti Siwa PirkkalaPoriValintatalo PihlavaPälkäneSiwa PälkäneRovaniemiSiwa OunasmetsäRuovesiSiwa RunoilijankulmaSaloSiwa PerniöSastamalaSiwa ÄetsäSuonenjokiSiwa SuonenjokiSysmäSiwa SysmäSäkyläSiwa SäkyläTampereSiwa PeltolammiTampereValintatalo TesomaTeuvaSiwa TeuvaToholampiSiwa ToholampiTurkuValintatalo IspoinenTurkuValintatalo MoikoinenTuusulaValintatalo KellokoskiVimpeliSiwa Vimpeli KKÄhtäriSiwa ÄhtäriÄänekoskiSiwa Suolahti Lähde: Kilpailu- ja Kuluttajavirasto

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?