Asunnon myyjä pääsee kohta kertomaan kotinsa tarinan videolla - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Asunnon myyjä pääsee kohta kertomaan kodistaan videolla

Julkaistu: 19.11.2015 11:56

SKV haluaa asunnon myyjän ja ostajan kohtaavan.

Kiinteistönvälittäjä SKV käynnistää uuden palvelun, jossa asunnon myyjä pääsee kertomaan myytävänä olevasta asunnostaan videolla sekä tekstillä ja kuvilla.

– Tutkimuksissamme selvisi, että asuntokaupassa on jätetty kokonaan huomiotta asunnon myyjän ja ostajan kohtaaminen. Asiakkaat kertoivat, että kaupantekotilaisuudessa käydyt keskustelut asunnon entisen omistajan kanssa asunnon historiasta ja sen ympäristöstä ovat olleet todella tärkeitä, kertoo SKV Kiinteistönvälityksen toimitusjohtaja Timo Kaisla tiedotteessa.

Lisäksi SKV lisää asunnonvälitykseen paikallisrikasteita, joilla kerrotaan tarkemmin myytävänä olevan asunnon sijainnista ja asuinalueesta.

SKV:n uudet palvelut ovat osa yhtiön liiketoiminnan kehityshanketta, jota se on tehnyt yhdessä palvelumuotoilutoimisto Passi & Ripatin kanssa.

Asuntojen videoesittelyt ovat muutoinkin yleistymässä Suomessa. Esimerkiksi Kiinteistömaailma tekee videoita tällä hetkellä noin tuhannen asunnon kuukausitahtia, pitkälti yhtiön omien työntekijöiden voimin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?